yalovaliburaq
Centipat
Daha fazla  

Butceniz nedir? Ayrıca IPS panelli monitör alıp ışık sızması ile karşılaşmamanız için aşırı şanslı olmanız lazım.Olmazsa olmaz aradığım özellikler 144Hz, IPS panel ve QHD. 27' olsa fena olmaz, çünkü eski monitörüm de 27' idi. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, ışık süzmesi vs olan monitörlerden de beni öte tutarsanız sevinirim.
Bütçemi yazdım sanıyordum pardon düzenledim.Butceniz nedir? Ayrıca IPS panelli monitör alıp ışık sızması ile karşılaşmamanız için aşırı şanslı olmanız lazım.
Bütçemi yazdım sanıyordum pardon düzenledim.
Atılan MSI güzeldir.Bütçemi yazdım sanıyordum pardon düzenledim.
Hocam bunda overshooting varmış fps oyunlarında biraz rahatsız ediyor ya.MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Biraz daha çıkarsanız:Hocam bunda overshooting varmış fps oyunlarında biraz rahatsız ediyor ya.
Hocam bunda overshooting varmış fps oyunlarında biraz rahatsız ediyor ya.
Tamamdır yeterli olur sanırım sağ olun.Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1ms QHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.904,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com