Öncelikle iyi bayramlar herkese. Sorum şu. Benim 144Hz ASUS TUF Gaming F15 bir dizüstü bilgisayarım var. 240Hz monitör siparişi verdim laptopa bağlarken sorun.
Çıkartır mı pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim yani 240Hz alabilir miyim?
Not: HDMI ile 240Hz alamam diye bir tane display Type-C siparişi verdim. Sizce sorun çıkartır mı? Monitörün HDMI v1.4 & display 1.4 çıkışı var. Sizce aldığım aparat çalışır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Kafam çok karışık.
Type-C portunuzda DisplayPort desteği var görünüyor. Yani aldığınız kablo ile monitörü kullanabilirsiniz. Ama HDMI ile 1080p maksimum 144 Hz alırsınız.
Type-C portunuzda DisplayPort desteği var görünüyor. Yani aldığınız kablo ile monitörü kullanabilirsiniz. Ama HDMI ile 1080p maksimum 144 Hz alırsınız.
Hocam o ürün tipi çalışır ve işe yarar ama satıcı güvenilir mi ürün DP 1.4'ü gerçekten sağlar mı bilemem 1 değerlendirmesi var. Güvenilir ve satışı çok olan bir ürün tercih etmenizi tavsiye ederim.
Hocam o ürün tipi çalışır ve işe yarar ama satıcı güvenilir mi ürün DP 1.4'ü gerçekten sağlar mı bilemem 1 değerlendirmesi var. Güvenilir ve satışı çok olan bir ürün tercih etmenizi tavsiye ederim.