kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #11 efeimal dedi: Eğer masaüstünde akıcı hissediyorsan oyunu tam ekran pencereli yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı yapınca da aynı sorun oluyor efeimal dedi: Eğer masaüstünde akıcı hissediyorsan oyunu tam ekran pencereli yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz sitende şeye baktım böyle çıktı
efeimal dedi: Eğer masaüstünde akıcı hissediyorsan oyunu tam ekran pencereli yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı yapınca da aynı sorun oluyor efeimal dedi: Eğer masaüstünde akıcı hissediyorsan oyunu tam ekran pencereli yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz sitende şeye baktım böyle çıktı
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Mart 2021 #12 144 ile 120 Hz arasında çok fark olmadığından olabilir mi?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Mart 2021 #13 Ghosting için OSD üzerinden tepkime hızını en hızlının bir ya da 2 altını seç.