144Hz Monitör mü yoksa GTX 1070 mi ?

onurkapan

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda sistemimde RX480 4GB bulunuyor, sizce bunu 1070 ile upgrade mi etmem mantıklı? 1000 - 1400 TL bandında yoksa 60Hz monitör kullanıyorum. Bunu 144Hz monitöre geçiş için mi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
144 hz her sistemin harcı değildir.Sadece ekran kartınızdan bile 144hzlik sisteme sahip olmadığınızı anlıyorum ekran kartını yükseltin

RX480 ile cs:go harici hangi mantıklı oyunda yüksek fpsleri alabileceğinizi düşünüyorsunuz ? Tabii ki ekran kartınızı yükseltin 60hz monitörle oyunları akıcı oynarsınız 60fps olsa dahi deli etmez sizi.

Ben olsam önce monitor alırdım çünkü RX 480 şimdilik fena bir kart değil

RTX 2060 alman daha mantıklı. GTX 1070 almak yanlış olur. Önce ekran kartı alıp sonra monitör alman bence daha iyi olur. Sabit 60 FPS almanı garantilemiş olursun. Tabii monitörüde önce alabilirsin, sana kalmış. Diğer sistem özelliklerinde önemli darboğaz olmaması açısından.

i5 6600K(4.5)
16GB RAM
RX480 4GB
750W PSU
Sistem bu şekilde, oynayacağım oyun PUBG Lite, ultra ayarlarda deneme yaptığımda 200+ FPS veriyor ancak tabi monitor 60Hz olunca o hissi alamıyorum diye düşünüyorum.
Bazı arkadaşlarım 2060 falan demiş ancak bütçe 1400 TL MAX, üstünü düşünmeyin, bu bütçe ile ya ekran kartı yada monitör.
RTX 2060'a upgrade edin. Sonra bütçeniz olduğunda da 144Hz bir monitör alın. Ya da tam tersini yapın.
Ben de onu diyorum hani, ekran kartı mı önce monitör mü önce diye, sende sorumu cümleye çevirip cevap vermişsin

Bütçene göre 2. el GTX 1070 düşünüyorsun o zaman. O şekilde alabilirsin, güzel karttır. Oynamak istediğin oyunda 200+ FPS aldığın için monitöre öncelik verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…