Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptopdan bakıyorum.
Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptopdan bakıyorum.
Opera GX ile denedim ama yıne Google üzerinden giriyoruz fark etmedı.
UFO test de tam ekrana aldıgımda tazeleme hızı ve FPS 144 gosterıyor fakat tam ekrandan cıkınca tazeleme hızı yerıne "? "yazıyor ve FPS 90-130 arası gıdıp gelıyor.
Opera GX ile denedim ama yıne Google üzerinden giriyoruz fark etmedı.
UFO test de tam ekrana aldıgımda tazeleme hızı ve FPS 144 gosterıyor fakat tam ekrandan cıkınca tazeleme hızı yerıne "? "yazıyor ve FPS 90-130 arası gıdıp gelıyor.
143 FPS alman lazım en azından senkronizasyon için ama ekranda syncıng mavi kutudan sonra yeşil kutuda ready yazmıyorsa olmamıştır. Laptop hakkında bir fikrim yok maalesef istersen performans modu varsa kurcala.
Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptoptan bakıyorum.