144Hz monitör UFO testte sabit değil

• Konuyu başlatan Hagu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.005

Hagu

Hectopat
Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptopdan bakıyorum.

Son düzenleme:
Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptopdan bakıyorum.
Monitör marka model nedir? OC ile mi 144 alıyorsun?

Tarayıcı değiştirin; monitör güzelmiş. 👍
UFO test çalışırken senkronizasyon için tek açık sekme olması gerekiyor.

Opera GX ile denedim ama yıne Google üzerinden giriyoruz fark etmedı.

UFO test de tam ekrana aldıgımda tazeleme hızı ve FPS 144 gosterıyor fakat tam ekrandan cıkınca tazeleme hızı yerıne "? "yazıyor ve FPS 90-130 arası gıdıp gelıyor.

Aynısı ghostıng test ıcınde oluyor.

Laptop un gücü ile mi ilgisi var?

Opera GX ile denedim ama yıne Google üzerinden giriyoruz fark etmedı.

UFO test de tam ekrana aldıgımda tazeleme hızı ve FPS 144 gosterıyor fakat tam ekrandan cıkınca tazeleme hızı yerıne "? "yazıyor ve FPS 90-130 arası gıdıp gelıyor.

Aynısı ghostıng test ıcınde oluyor.

Laptop un gücü ile mi ilgisi var?

143 FPS alman lazım en azından senkronizasyon için ama ekranda syncıng mavi kutudan sonra yeşil kutuda ready yazmıyorsa olmamıştır. Laptop hakkında bir fikrim yok maalesef istersen performans modu varsa kurcala.

Evet nasıl düzelirmın 126 falan dusuyor 126-144 arası değişiyor ve UFO test takılıyor. MPRT mi açmak gerekıyor? Tam ekrana geçınce 144Hz oluyor ve akıcı oluyor. Tam ekranda değilken 120-144 vermesı normal mi? Bir de tarayıcı da takılıyor gıbı ekran. Şu an PC de sıkıntı oldugu ıcın laptoptan bakıyorum.

Hocam çözebildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı