144Hz monitörde düşük FPS alma

Uzumakiapo

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar selamlar. 144Hz monitör almayı planlıyorum. Ben 144 FPS'ten aşağı alırsam sorun olur mu görüntü kalitesi yırtılma açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bu durumdan ben de muzdaribim. 144 Hz monitörüm var ama PUBG'de 60 FPS alıyorum. Sebebini bir türlü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sync özelliğini açarsan yırtılma olmaz. Ayrıca 20TL'lik sistemin varsa 600Hz monitör de atsan fayda etmez. Yırtılmadan önce düşünmen gereken pek çok şey var.

Anlatmaya çalıştığım şey, görüntü bozukluğu olur mu? Veya Normalden daha ağır çalışır mı ? Sistemim çok iyi değil ama 80 FPS ve üstü alıyorum genel olarak

Monitörünün hz değeri ekran kartından gelen görüntüyü en fazla verebileceği değerdir. Örneğin 4K 60HZ bir monitörü kullanıyorsan 4K çözünürlükte 1000 fps bile alsan en fazla 60 görebilirsin demektir. Bu şekilde düşündüğünde 144 HZ monitöründe 60 fps de alsan 10 fps de alsan sorun olmaz sadece keyif alamazsın. En iyi deneyimi 144 HZ 144 fps ile yaşarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı