144Hz monitör alacaktım bu ay ama bir arkadaşım "144Hz monitörlerin fiyatı düşecek bekle biraz sonra al" dedi. Sizce de düşer mi? Yoksa bu ay alayım mı?
44Hz monitör alacaktım bu ay ama bir arkadaşım "144Hz monitörlerin fiyatı düşecek bekle biraz sonra al" dedi. Sizce de düşer mi? Yoksa bu ay alayım mı?
Dolar düşmeden normal fiyatları düşmez fakat KDV indirimi, Hepsiburada indirimleri veya malumunuz önümüz yaz karne indirimleri olacak. minimum %18 indirimle alabilirsiniz bunlardan birine denk getirirseniz.
Dolar düşmeden normal fiyatları düşmez fakat KDV indirimi, Hepsiburada indirimleri veya malumunuz önümüz yaz karne indirimleri olacak. minimum %18 indirimle alabilirsiniz bunlardan birine denk getirirseniz.
44Hz monitör alacaktım bu ay ama bir arkadaşım "144Hz monitörlerin fiyatı düşecek bekle biraz sonra al" dedi. Sizce de düşer mi? Yoksa bu ay alayım mı?
Telefonunuza Hepsiburada uygulamasını yükleyebilirsiniz. Hergün nelerin indirimde olduğuna dair bildirim gönderiyor. Örnek olarak veriyorum petshop malzemelerinde, Takı ve aksesuar, Bilgisayar ve Donanımlarda diye. Bende indirim bekliyorum Hard Disk'im bozuldu. Yeni bir tane almam gerekiyor.