CratoSoldier Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #1 Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2018
Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı?
Y yusuftugay Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 15 4 Mayıs 2018 #2 Ekran kartin Nvidia ise Nvidia denetim masasindan ayarlara bak AMD ise onun denetimine gir bak
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 4 Mayıs 2018 #3 CratoSoldier dedi: Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı? Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu ile takman lazım ekran kartına.
CratoSoldier dedi: Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı? Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu ile takman lazım ekran kartına.
CratoSoldier Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #4 Shadow Ryzen dedi: CratoSoldier dedi: Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı? Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu ile takman lazım ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür.
Shadow Ryzen dedi: CratoSoldier dedi: Ekran kartım ile deneyemedim henüz ama eski 144Hz olarak aldığım monitörün ekran yenileme hızı ayarlarında sadece 60Hz olması anakartla mı alakalı? Genişletmek için tıkla... Display Port kablosu ile takman lazım ekran kartına. Genişletmek için tıkla... Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2018 #5 CratoSoldier dedi: Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... RX 570 olduğunu söylemişsiniz. RX 570'te VGA yok. Onboard ile denediyseniz sorun yok fakat RX 570'te DP var.
CratoSoldier dedi: Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... RX 570 olduğunu söylemişsiniz. RX 570'te VGA yok. Onboard ile denediyseniz sorun yok fakat RX 570'te DP var.
CratoSoldier Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 270 Çözümler 1 4 Mayıs 2018 #6 TerabyteForever dedi: CratoSoldier dedi: Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... RX 570 olduğunu söylemişsiniz. RX 570'te VGA yok. Onboard ile denediyseniz sorun yok fakat RX 570'te DP var. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür. VGA bağlantısı ile kontrol edildiği için problem yaşanmıştır.
TerabyteForever dedi: CratoSoldier dedi: Hocam komik gelecektir ama vga denedim. Ekran kartı mevcut değil. Bir an unuttum DP veya HDMI olması gerektiğini. Sorun yoktur, konu çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... RX 570 olduğunu söylemişsiniz. RX 570'te VGA yok. Onboard ile denediyseniz sorun yok fakat RX 570'te DP var. Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür. VGA bağlantısı ile kontrol edildiği için problem yaşanmıştır.