Acer Kg241pbmıdpx 24 144hz 1ms (dvı+hdmı+display) Freesync Full Hd Led Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ben fps oyuncusu olduğum için almak istiyorum,gecikme süresi daha iyiymiş tn panellerin ama solukmuş.Çok mu solgun renkler?Kafam karışık şuan için tn değilse ips mi va panel mi?
Ben fps oyuncusu olduğum için almak istiyorum,gecikme süresi daha iyiymiş tn panellerin ama solukmuş.Çok mu solgun renkler?Kafam karışık şuan için tn değilse ips mi va panel mi?
Çok soluk kesinlikle değil. Ekrana bakma açına göre biraz azalabiliyor netlik ve parlaklık, TN panel için çok normal bu durum. Karşıdan direk kullanıcaksan TN panel seni üzmeyecektir.
O konuda pek bilgim yok fakat VA panellere de bir bakmanızı önereceğim. Samsung 23.5inç QLED VA panel 144hz 1ms Curved Gaming Monitor gayet güzel, sRGB'nin %125'ini sunuyor ve VA panelin kontrast oranı ve siyahları IPS'ten daha güzel oluyor diye biliyorum, yanlış biliyorsam düzeltin, gördüğüm testlerden de bu kanıya vardım. VA panel TN ve IPS panel arasında kalıyor. Hem yeterince hızlı hem renkleri yeterince güzel, kötü yanı bakış açıları biraz problem yaratıyor ki gerçekçi düşünecek olursak %99 ihtimalle özellikle bir bilgisayar monitöründe gelip de 178 derece eğimden bakmayacağınız için pek birşey farketmeyecektir.