Merhabalar dostlar, 1000 TL civarı bütçem var ve monitör alacağım. 2 tane monitör seçtim birisi 75Hz diğeri 144Hz fakat 144Hz olan monitör TN panel 75Hz olan ise IPS sizce hangisini almalıyım?
Acer Nitro VG220Qbmiix Monitör UM.WV0EE.006 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Veya bu bütçe aralığında daha iyi önerileriniz varsa cevap olarak yazabilir misiniz?
Merhabalar dostlar, 1000 TL civarı bütçem var ve monitör alacağım. 2 tane monitör seçtim birisi 75Hz diğeri 144Hz fakat 144Hz olan monitör TN panel 75Hz olan ise IPS sizce hangisini almalıyım?
Acer Nitro VG220Qbmiix Monitör UM.WV0EE.006 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Veya bu bütçe aralığında daha iyi önerileriniz varsa cevap olarak yazabilir misiniz?
En ucuz Samsung T350 LF24T350FHMXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung T350 LF24T350FHMXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.401,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Konuyu açmadan önce 22X olduğundan o kadar emindim ki... Aynı monitör bende de var. 144Hz daha iyi olur. Ama ekran kartınız NVIDIA ise G-Sync kullanamazsınız çünkü Display Port'u yok.