144Hz ve VSYNC Açık Halde 60 FPS'e Sabitleme Sorunu

GroundPower

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben nedenini bilmediğim bir şekilde oyunlarda VSYNC açık olmasın rağmen ve monitörümün 144Hz olmasına rağmen oyunlarda otomatik olarak 60 a sabitliyor, nedenini bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben nedenini bilmediğim bir şekilde oyunlarda VSYNC açık olmasın rağmen ve monitörümün 144Hz olmasına rağmen oyunlarda otomatik olarak 60 a sabitliyor, nedenini bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi ?
144 FPS'e sabitleyecek güçte bir bilgisayarın olduğunu sanmıyorum.

144 Hz'de V-Sync kullanmanıza gerek yok, zaten akıcı bir görüntü için yüksek hızlarda panel almışsınızdır. V-Sync ile FPS'i sabitlediğinizde ne anlamı kaldı 144 Hz'in?

Sistemin hiçbir parçasını yazmamışsın, bunları tahmin edebilecek arkadaş sosyalde takılmaz, biraz daha bilgi verirsen iyi olur.

Aynı zamanda 144 Hz monitörünü gerçekten 144 Hz kullanıp kullanmadığından emin misin?
Görüntü bağdaştırıcı ayarlarından 144 Hz'in seçili olduğuna emin ol.(n)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı