144Hz vs 165Hz

Bütçe
1600

ÇağrıMert

Hectopat
İyi günler arkadaşlar sistemim.
144Hz veya 165Hz monitör alacağım hangi markayı tercih etmeliyim.
R3 2200G.
A320M F.
RX570 alacağım kısa zaman içinde 4 GB'lık nitro+ modeli. Bu sisteme 144Hz 165Hz mi almalıyım ve önerileriniz nelerdir monitörlerde?
Valorant/CS:GO oynuyorum Low ayarlarda bütçe Max 1600.
İşlemci değiştir demeyin bütçe kısıtlı.

Son düzenleme:
144 Hz iş görür. Merak ettiğim bir şey var rx570 sıfır mı alacaksınız?

İkisi de mükemmel Hz'ler dilediğinizi seçebilirsiniz
Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

165Hz bütçen yetiyorsa alabilirsin, CS:GO gibi oyunlarda Hz değeri çok önemli. Evet 21Hz devasa bir fark yaratmaz ama gene de hissedersin. 60Hz ile 75Hz farkında olduğu gibi.

144 Hz ile 165 Hz arasında çok bir fark olacağını zannetmiyorum, 240 Hz olmadığı sürece.

CS:GO tarzı FPS oyunlarda RX 570'le 144 FPS üstü alacağınız için 144 Hz yeterli olacaktır, alternatif olarak 165 Hz'de tercih edebilirsiniz.

Espor oyunları harici 144FPS alamazsın. Ama masaüstünde güzel bir zevk yaşatır.

İkisi de mükemmel Hz'ler dilediğinizi seçebilirsiniz.
Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

Hocam ASUS mu ViewSonic aklımda 1200'e Acer de var güzel bir marka almak istiyorum.

Hocam ViewSonic mi ASUS mu yani hangi markaları tercih etmeliyim rampage de var.
165Hz bütçen yetiyorsa alabilirsin, CS:GO gibi oyunlarda Hz değeri çok önemli. Evet 21Hz devasa bir fark yaratmaz ama gene de hissedersin. 60Hz ile 75Hz farkında olduğu gibi.

Hocam 75Hz e çıkarmıştım monitörü bir daha 60Hz e geçemedim 60Hz kasıyor gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…