1800TL'ye almıştım 5-6 ay önce ghosting var almanızı önermem. Overdrive ile ghosting gidiyor fakat monitöre uzun vadede zarar veriyormuş o yüzden açmıyorum.
60 ile 75 arasında gözle görülür derecede fark var. Tamamen sistemin özelliklerine göre değişir oyunlarda 100 ve üzeri FPS almayacaksan 144 gereksiz olur.
Sistemimiz tamamen aynı. 144Hz almanıza hiç gerek yok çünkü hiçbir oyundan o kadar fps alamadım. Ben 22MK400H-B kullanıyorum 600TL'ye almıştım işimi görüyor.
Şu an sistemde o kadar iyi değil yani çoğu oyunda 100FPS alamam ilerleyen zamanlarda işimi elime alayım o zaman kazandığım para ile monitörü de arttırırım sistemi de yükseltirim diye düşünüyorum.
Şu an sistemde o kadar iyi değil yani çoğu oyunda 100FPS alamam ilerleyen zamanlarda işimi elime alayım o zaman kazandığım para ile monitörü de arttırırım sistemi de yükseltirim diye düşünüyorum.
Sistemimiz tamamen aynı. 144Hz almanıza hiç gerek yok çünkü hiçbir oyundan o kadar FPS alamadım. Ben 22MK400H-B kullanıyorum 600TL'ye almıştım işimi görüyor.
Zaten şu an benim kullandığım monitör TV ekranıydı artık çok gözüme batmaya başladı yani bundan bir tık daha iyisi olsa yeter. Teşekkür ederim yorumunuz için.