Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 21 Şubat 2021 #11 YamukAdam dedi: Acer 242QR 144Hz 4ms. Dokular hareket ederken blurlu bir iz bırakıyor. Ghosting bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ghostingdir. Monitörünüzün 4ms olmasından dolayı oluyor diyebilirim.
YamukAdam dedi: Acer 242QR 144Hz 4ms. Dokular hareket ederken blurlu bir iz bırakıyor. Ghosting bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ghostingdir. Monitörünüzün 4ms olmasından dolayı oluyor diyebilirim.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 21 Şubat 2021 #12 Liutenant dedi: Ghosting'in ne olduğunu bilmeden nasıl anladıınz? TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Genişletmek için tıkla... Testler ile çok uğraşmayın, gözleriniz acıyabilir. Baş dönmesi de yaşayabilirsiniz.
Liutenant dedi: Ghosting'in ne olduğunu bilmeden nasıl anladıınz? TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Genişletmek için tıkla... Testler ile çok uğraşmayın, gözleriniz acıyabilir. Baş dönmesi de yaşayabilirsiniz.
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 4 ms biraz fazla ama hangi oyunda oluyor oyunda motion blur aktifse hareket ederken dokular yırtılmasın diye blur ekliyo
4 ms biraz fazla ama hangi oyunda oluyor oyunda motion blur aktifse hareket ederken dokular yırtılmasın diye blur ekliyo
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #14 Liutenant dedi: Ghosting'in ne olduğunu bilmeden nasıl anladıınz? TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim. Ufolar hareket ederken arkasında blurlu iz bırakarak geçiyor. Doğru mudur?
Liutenant dedi: Ghosting'in ne olduğunu bilmeden nasıl anladıınz? TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim. Ufolar hareket ederken arkasında blurlu iz bırakarak geçiyor. Doğru mudur?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 21 Şubat 2021 #15 YamukAdam dedi: Acer 242QR 144Hz 4ms. Dokular hareket ederken blurlu bir iz bırakıyor. Ghosting bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet budur. Acer monitörler pek sağlam değil bana kalırsa. YamukAdam dedi: Hocam bunu denedim. Ufolar hareket ederken arkasında blurlu iz bırakarak geçiyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
YamukAdam dedi: Acer 242QR 144Hz 4ms. Dokular hareket ederken blurlu bir iz bırakıyor. Ghosting bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet budur. Acer monitörler pek sağlam değil bana kalırsa. YamukAdam dedi: Hocam bunu denedim. Ufolar hareket ederken arkasında blurlu iz bırakarak geçiyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Şubat 2021 #16 Şu tarz bir olay mı oluyor?
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #17 Hertz'ini düşürürsen düzelir herhalde.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #18 Liutenant dedi: Evet budur. Acer monitörler pek sağlam değil bana kalırsa. Evet. Genişletmek için tıkla... 1ms olsa olmayacak mıydı ? Akkuşlu dedi: Şu tarz bir olay mı oluyor? Eki Görüntüle 889697 Genişletmek için tıkla... Evet tam budur.
Liutenant dedi: Evet budur. Acer monitörler pek sağlam değil bana kalırsa. Evet. Genişletmek için tıkla... 1ms olsa olmayacak mıydı ? Akkuşlu dedi: Şu tarz bir olay mı oluyor? Eki Görüntüle 889697 Genişletmek için tıkla... Evet tam budur.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 21 Şubat 2021 #19 Ardaaa11 dedi: Evet, ghostingdir. Monitörünüzün 4ms olmasından dolayı oluyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 4ms ile alakası yok, 900p 5ms 75Hz'ye overclockladığım monitörümde ne Ghosting var ne ışık sızması. YamukAdam dedi: 1ms olsa olmayacak mıydı ? Evet tam budur. Genişletmek için tıkla... Hayır, panelin kaliteli olması lazım. İade edip Samsung CRG50 alın
Ardaaa11 dedi: Evet, ghostingdir. Monitörünüzün 4ms olmasından dolayı oluyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 4ms ile alakası yok, 900p 5ms 75Hz'ye overclockladığım monitörümde ne Ghosting var ne ışık sızması. YamukAdam dedi: 1ms olsa olmayacak mıydı ? Evet tam budur. Genişletmek için tıkla... Hayır, panelin kaliteli olması lazım. İade edip Samsung CRG50 alın
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Şubat 2021 #20 Monitörünüzde MS ayarı varsa onu arttırmayı deneyin. Kontrast ayarını 40-50 ayarına getirin bu şekilde biraz azalabilir, azalmazsa iade edin.
Monitörünüzde MS ayarı varsa onu arttırmayı deneyin. Kontrast ayarını 40-50 ayarına getirin bu şekilde biraz azalabilir, azalmazsa iade edin.