L Lucass_72 Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:52 #1 Türksat'tan aldigimiz 100Mbps internetle beraber modem kiraladık evin bir ucundaki odada duruyor. Diger odalarda internet cekmiyor bu yüzden router veya mesh sistem kurmak istiyorum. Mercusys Halo H50G(2-pack) Çift Bantlı Ac1900 Tüm Ev Mesh Wi-fi Sistemi - Fiyatı, Yorumları Mercusys Halo H50G(2-pack) Çift Bantlı Ac1900 Tüm Ev Mesh Wi-fi Sistemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Tp-Link Archer C80 4 Port Gigabit AC1900 Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer C80 4 Port Gigabit AC1900 Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler.
Türksat'tan aldigimiz 100Mbps internetle beraber modem kiraladık evin bir ucundaki odada duruyor. Diger odalarda internet cekmiyor bu yüzden router veya mesh sistem kurmak istiyorum. Mercusys Halo H50G(2-pack) Çift Bantlı Ac1900 Tüm Ev Mesh Wi-fi Sistemi - Fiyatı, Yorumları Mercusys Halo H50G(2-pack) Çift Bantlı Ac1900 Tüm Ev Mesh Wi-fi Sistemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Tp-Link Archer C80 4 Port Gigabit AC1900 Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer C80 4 Port Gigabit AC1900 Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler.
Zamazingoo Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 4 Bugün 17:55 #2 Halo H50G gayet fiyat performans bir model
L Lucass_72 Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:56 #3 Zamazingoo dedi: Halo H50G gayet fiyat performans bir model. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama fiyatı bayağı ucuz emin olamadım.
Zamazingoo dedi: Halo H50G gayet fiyat performans bir model. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama fiyatı bayağı ucuz emin olamadım.