145 cm boy kısa mı?

kral451234

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an boyum 1.45 ve yaşım 13. sizce kısa mıyım, boyumun uzaması için ne yapmalıyım? 7. sınıfa gidiyorum.

Evet şu anlık biraz kısasın ama bunu kendine psikolojik olarak dert etme. Benim kardeşimde 14-16 yaşları arasında boy attı. Lise 1'e gidiyor şu anda ama hala uzamaya devam ediyor. Senin boylarından 1.70'lere kadar geldi. Basketbol oynamanı tavsiye ederim. Boy uzaması bilimsel olarak 20-22 yaşına kadar devam edebilir.

Cinsiyetini bilmiyorum ama erkeksen uzaman 22 yaşına kadar devam eder. 175 cm uzunluğuna ulaşırsın. Muhtemelen.

Ben de 8.sınıfta boy atmıştım 7.sınıfta benim boyum da o civarlardaydı.

Ortalama sayılır ama uzayacağın varsa 8-9-10. sınıflarda bayağı uzarsın dert etme. Bide basketbol uzamaya yardım ediyor

Erken uyu 23:00 ve 04:00 civarı istisnasız uykuda ol. Yoğurt sütün aksine boy uzaması için daha etkilidir. Yeşil yapraklı sebzeler tüket. Öncelik koyu yeşil yapraklar olmalı. Mesela ıspanak. Yüksek klasiyum alman gerek. Bunun dışında sık sık kemik suyu içmen kemiklerin boyuna uzamasında yardımcı olur. Kolajen alman gerek.
Keçiboynuzu özünün de kemik gelişiminde etkili olduğunu biliyorum.
Bunlar, genlerinin izin verdiği boy sınırına yakın boya sahip olmana yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…