145 cm boy kısa mı?

Böyle bir farkındalığın 13 yaşındaki bir birey için nasıl söz konusu olabilir ki?

Böyle bir farkındalığın 13 yaşındaki bir birey için nasıl söz konusu olabilir ki?
İşin psikolojik yanını düşünmüyorsunuz. Küçük kardeşlerimiz bu yaşlarında boyunu kilosunu ne kadar olacağını düşünmemesi lazım. Anormal bir durum ya da bir hastalık olmadığı sürece akışına bırakmakta fayda var. Ergenlik dönemlerinde kilo alımları, kilo kayıpları ya da benzeri durumlar çok olağan. Bunları kafalarına takmaları bazılarında travmalara ya da kaygı bozukluklarına yol açabilir. Kaldı ki yapılan yorumlar olumsuz durumlara da yol açabilir.

Teşekkür ederim bu arada kaç yaşında ergenliğe giriliyor.

Bende 7. sınıfken 1.45 - 1.50 arasıydım 9. sınıfa ulaştığımda 1.55'dim şu anda 10. sınıfım 1.65 civarında yım. Sana tavsiye burda konu açmaktansa bir çocuk doktoruna görün bileğinden kemik yaşına baksınlar, kanında vitamin eksikliği olup olmadığına baksınlar. vitamin şurupları, gibi şeyler verirler. Boy uzamasında çok yardımı olur ayriyeten balık yağı düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar şu an boyum 1.45 ve yaşım 13. sizce kısa mıyım, boyumun uzaması için ne yapmalıyım? 7. sınıfa gidiyorum.

O yaşlarda bende o boylardaydım pek sık olmasa da basket oynadım ve 172 oldum zamanında büyük etkisi var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…