TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Aralık 2022 #1 Şu an Razer düşünüyorum alta linkini bıraktım. En en maksimum bütçem 1450 TL ona göre öneri yapın. Mikrofonu iyi olması önemli. Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Mikrofonlu Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca şunu da düşünmeye başladım. JBL Wave 300 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
Şu an Razer düşünüyorum alta linkini bıraktım. En en maksimum bütçem 1450 TL ona göre öneri yapın. Mikrofonu iyi olması önemli. Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Mikrofonlu Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca şunu da düşünmeye başladım. JBL Wave 300 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 28 Aralık 2022 #2 TEST LİAN dedi: Şu an Razer düşünüyorum alta linkini bıraktım. En en maksimum bütçem 1450 TL ona göre öneri yapın. Mikrofonu iyi olması önemli. Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Mikrofonlu Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca şunu da düşünmeye başladım. JBL Wave 300 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/oneplus-buds-z2-bluetooth-kulaklik-beyaz-kcm91475986?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme Mikrofonu iyi diye biliyorum bu kulaklığın.
TEST LİAN dedi: Şu an Razer düşünüyorum alta linkini bıraktım. En en maksimum bütçem 1450 TL ona göre öneri yapın. Mikrofonu iyi olması önemli. Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Mikrofonlu Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca şunu da düşünmeye başladım. JBL Wave 300 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/oneplus-buds-z2-bluetooth-kulaklik-beyaz-kcm91475986?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme Mikrofonu iyi diye biliyorum bu kulaklığın.