1450 TL Sistem Toplama

Pentiumun performansı sizin önerdiğiniz işlemciden çok daha fazla. O nolacak peki?

Security Check - UserBenchmark
Oyunlar yavaş yavaş 4 çekirdek istiyor o ne olacak peki ?

Ayrıca oyunlarda işlemci etkisi çok az gidip güncel diye paranızı çöpe atmayın.

OCAK 2016 Sistem Tavsiyeleri;
Desktop_2016_02_03_03_10_37_062.jpg

Verdiğin işlemci ofis sistemleri vs. için oyun için iyi bir işlemci değil.

Oyunlar yavaş yavaş 4 çekirdek istiyor o ne olacak peki ?

Ayrıca oyunlarda işlemci etkisi çok az gidip güncel diye paranızı çöpe atmayın.

OCAK 2016 Sistem Tavsiyeleri;
Eki Görüntüle 137645

Verdiğin işlemci ofis sistemleri vs. için oyun için iyi bir işlemci değil.

Güncel 1151 soket alınca en azından ilerde çıkan yeni model Intel i serisi işlemcilere de güncelleyebilir sistemini. FM2+'nın ise sonu geldi artık. İşlemcilerin ikisi de yeterli performansta değiller. Yani güncelleme isteyeceği de belli zaten ileride. Çok dikkatli bir seçim yapması lazım o yüzden...

Bence güncel olan Intel işlemci alınıp ileride sadece işlemci güncellenebilir. Çünkü şu anda alınan (eğer Intel Pentium G4400 alınırsa) anakart DDR4 destekleyecek belleklerde DDR4 olacak. Böylelikle ileride sadece işlemciyi Intel almak yeterli kalacaktır.
Fakat AMD alınırsa hem anakart, hem işlemci, hem bellekler büyük bir değişime girecek. Hiç gerek yok bence.
Intel Pentium G4400 alınması daha doğru olur.
@Egehan Orçun Sisteminin alınması daha mantıklı olacaktır.

G4400 ve X4 860k modellerinin overclokclu ve stock hallerini GTX960 ve R9 380 ile bir çok oyunda test etmiş ve fps değerlerini girmiş arkadaş. Yararlı bir video; (3:16'dan sonra değerleri paylaşıyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

X4 860K'dan bile güçlü duruyor G4400. X4 840'la arasındaki fark çok daha fazladır büyük ihtimalle. Sonuç olarak güncelliği de düşününce bende oyumu G4400'dan yana kullanıyorum...

@Egehan Orçun Bir süre buralarda yoktum. Ama anladım ki insanların öğrenmeye ihtiyacı var.
Tabi ki burada egomu tatmin etmiyorum. Benim de öğrenmeye çalıştığım şeyler var o yüzden buradayım.
Ben burada olduğum sürece herkese yardım etmeye çalışacağım bildiğim kadarıyla. Öğrendiğim kadarıyla.
Kolay gelsin. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı