1450 TL'ye sistem

Apeiron™

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1450TL'ye bir sistem buldum performansı da gayet iyi ama arkadaş işlemci iyi değil diyor seni götürmez diyor. Ama ben kullanabildiğim kadar kullanacağım bir PC istiyorum. Elime biraz daha para geçene kadar kullanmak istiyorum. Sizce iyi mi beni götürür mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş doğru demiş. İşlemcisi iyi değil ve DDR3 platform. Bence acele etmeyin G4560'lı toplayın.

Bütçenizi 1600-1700 yaparsanız güncel bir sistem toplayabiliriz.

Sistem bu bütçeyle alınabilicek en performanslı sistem alabilirsiniz ama biraz daha sabredip para biriktirip DDR4 ve G4560 la bir sistem toplamanız çok çok iyi olur.

İkinci el temiz parçalar da kullanarak anca düzgün bir şeyler çıkabilir. Ya da üstüne para koyana kadar bekleyeceksin.

Sistemi ileride güncellemeyecekseniz ve bütçeniz ilk sisteme yetiyorsa onu alabilirsiniz. İşlemci her ne kadar DDR3 Platformunda olsa da performansı overclock ile güçlü bir hale gelebiliyor. Ama bütçeniz yetiyorsa DDR4 tabanlı bir sistem daha mantıklı olacaktır. İkinci sistem daha iyi.

Evet o sistemi alabilirsin ama güç kaynağı ve kasa vasat.

PowerBoost bu günlerde çok duyulmaya başlandı. Doların artmasıyla tercih ediliyor. Performans olarak pek bir şikayet duymadım. Ama o markayı almaktansa Corsair, Zalman, Cooler Master, Aerecool gibi markaların tercih edilmesi daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…