14500 TL Hazır Sistem Önerisi

Neden NVIDIA alınca pişman olayım ki? Sizde NVIDIA kullaniyorsunuz.

Öncelikle keyfimden kullanmıyorum. Ayrıca 1050 Ti dengi AMD kartlar ile 3060 Ti dengi AMD kartlar bir değil. Bu bütçe ile alınabilecek en iyi sistemi yolladım. Seçim size kalmış.

Hocam 6700XT vs 3060 olmaz.
6700XT vs 3060 Ti'ya da 3070 olabilir.

Benchmarklara baktım ve gerçekten Ryzen 5 5600 + RX 6700XT performansı Ryzen 5 5500 + RTX 3060'ın çok üstünde. Yanj birkaç arkadaşımda AMD tavsiye ediyor ama nedense hep AMD denilince içime bir kurt düşüyor.

Öncelikle keyfimden kullanmıyorum. Ayrıca 1050 Ti dengi AMD kartlar ile 3060 Ti dengi AMD kartlar bir değil. Bu bütçe ile alınabilecek en iyi sistemi yolladım. Seçim size kalmış.

Peki şunu sorsam AMD neden daha az satılıyor ve neden çok daha ucuz?

Benchmarklara baktım ve gerçekten Ryzen 5 5600 + RX 6700XT performansı Ryzen 5 5500 + RTX 3060'ın çok üstünde. Yanj birkaç arkadaşımda AMD tavsiye ediyor ama nedense hep AMD denilince içime bir kurt düşüyor.

Düşmesine gerek yok. Eski AMD değil. Stabil sürücü ve diğer bileşenler kaliteli olduğu sürece üzmez pek.

Benim ilk attığım sistemin ram ve ekran kartı frekansları daha iyi.
avenged arkadaşın attığı sistemin ise ram ve ekran kartı markası daha iyi..
Ama bu fiyat bandında nvidia tavsiye etmem. İlla nvidia diyorsan elbette yapacak bir şey yok senin kararın. Onun da önerisini yollamıştım.
Sağlıcakla kalın.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…