Açık olduğunu sanmıyorum çünkü 4 5 saat boyunca oyun oynuyorum o kadar ısınmıyor ki fazla fps de vermiyor bunun için kule tipi soğutucu önerebilir misiniz uygun fiyatlıStok fan varsa açmayın tabii ki. Kaldırmasının mümkünatı yok. Hatta açıksa kapatın.
Kasan nedir?Açık olduğunu sanmıyorum çünkü 4 5 saat boyunca oyun oynuyorum o kadar ısınmıyor ki fazla fps de vermiyor bunun için kule tipi soğutucu önerebilir misiniz uygun fiyatlı
Stok fan varsa açmayın tabii ki. Kaldırmasının mümkünatı yok. Hatta açıksa kapatın.
Kasam Powerboostun mesh kasası pek iyi bir kasa değilKasan nedir?
PL1 ve PL2 ayarları OC sayılmıyor olması gerekli. Yani garanti dışı kalmaması lazım.Bir de bu ayarı açarsam OC olduğu için garanti kapsamından çıkıyor mu bir şey olursa?
Modeli gerekli. CPU soğutucu desteğini bilmeden önerebilmek mümkün değil.Kasam Powerboostun mesh kasası pek iyi bir kasa değil
PL1 ve PL2 ayarları OC sayılmıyor olması gerekli. Yani garanti dışı kalmaması lazım.
Modeli gerekli. CPU soğutucu desteğini bilmeden önerebilmek mümkün değil.
İşlemciniz muhtemelen güç kesiyor, o işlemci için minimum çift kule veya 240mm sıvı soğutma gerekiyor. Render gibi yüksek CPU tüketen işleriniz varsa 360mm. Önceliğiniz işlemci soğutucu almak olmalı.
Evet işlemci anakarta uyumlu fakat o anakart o kadar güce ulaşan işlemci için yeterli değil. Yüksek güçlerde thermal throttle yaşıyor olmanız muhtemel.
Anakart ve işlemci soğutucu almalısınız.
PL1 ve PL2 ayarları OC sayılmıyor olması gerekli. Yani garanti dışı kalmaması lazım.
Modeli gerekli. CPU soğutucu desteğini bilmeden önerebilmek mümkün değil.
PL1 = 125 PL2 = 181 olarak ayarlı varsayılan ayarlarda, anakart MOSFET'leri kaldıramaz diye belki varsayılan olarak düşük veriyordur anakartın. Artırmayı deneyebilirsin ama stok fanla sıkıntı yaşamayacağın kadar artır.
PL1 = 125 PL2 = 181 olarak ayarlı varsayılan ayarlarda, anakart MOSFET'leri kaldıramaz diye belki varsayılan olarak düşük veriyordur anakartın. Artırmayı deneyebilirsin ama stok fanla sıkıntı yaşamayacağın kadar artır.
Hem frekansı arttırıyor hem de güç limitini. Ve tabii ki K serisine sahip herkes kullanıyor bu ayarları. Bende 13600KF kullanıyorum.Daha yeni aldım bu anakartı reisim bana yeterli dediler ama sorun şu ki hiç FPS artışı yaşamadım biraz artış yaşamıştım P2 de artış yaşarım herhalde değil mi?
Bu dediğiniz ayarı açınca PL2 oluyor galiba değil mi işlemci frekansını mı arttırıyor? Ve bu işlemciyi alan herkes bu ayarda mı kullanıyor reisim oyun için?