Çözüldü 14700HX undervolt nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Genitour

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel 14700HX
Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu
2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact
Kingston KC3000 1TB
Kingston NV2 2TB
Öncelikle merhaba. 14700HX işlemcime undervolt yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

@Genitour evet limit pl limiti kalkmış, işlemci şahlandı bayağı. Performans modunda kullanmanı öneririm cihazı. Şu anki değerler iyi.

@Genitour evet limit pl limiti kalkmış, işlemci şahlandı bayağı. Performans modunda kullanmanı öneririm cihazı. Şu anki değerler iyi.

Undervolt değeri -170 kalsın mı? Bir de ThrottleStop kapatınca ayarlar sıfırlanıyor mu?

@Genitour undervolt kalsın tabii ki de. Undervoltun çok faydası var.

ThrottleStop'luk bir işimiz kalmadı, silebilirsin. Yaptığımız ayarların etkili olduğunu düşünmüyorum.

@Genitour undervolt kalsın tabii ki de. Undervoltun çok faydası var.

ThrottleStop'luk bir işimiz kalmadı, silebilirsin. Yaptığımız ayarların etkili olduğunu düşünmüyorum.

Her şey için çok teşekkür ederim. ThrottleStop dediğiniz gibi sildim yaptığımız ayarlar sıfırlanıyor mu peki silince?

@Xevanior hocam merhabalar bu arkadaşla sanırım aynı laptopa sahibim ve bende undervolt yapmak istiyorum before after olması açısından undervolt öncesi cinebenchmark23 testi yapayım dedim sıcaklıklar 95 100ü görüyor bu normal mi?

14700HX Omen Gaming Hub da undervolt değerin ne? Bir de etkiledi mi sıcaklıkları?

İlk olarak -170 denedim mavi ekran verince -165 denedim onda da ufak çaplı donma yaşadım. -160 çektim şu an gayet iyi oyun için de 77-84 arası sıcaklıklar 7 derece fark etti bende.

İlk olarak -170 denedim mavi ekran verince -165 denedim onda da ufak çaplı donma yaşadım. -160 çektim şu an gayet iyi oyun için de 77-84 arası sıcaklıklar 7 derece fark etti bende.

Ekran kartı neydi senin reis? FPS de düşüş falan oldu mu yoksa sabit mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…