14700k 4070 Ti sistem için monitör önerisi

Tarık.ERKAN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür araştırıyorum kafam karıştı artık sizlerden yardım istiyorum bilgisi ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
14700k + 4070 Ti + 32 DDR5 Warzone oynuyorum çoğunlukla 2K 240 Hz monitör almak istiyorum. Bütçem belirmek istemiyorum. 40k ASUS OLED çok beğendim ama çok pahalı ve sorun yaşamaktan korkuyorum verilir mi?
Siz olsanız böyle bir sisteme ne alırdınız?

ben hikayeli oyunlar oynuyorum onun için WQHD bir ekran aldım thull vision görüntü vs. güzel biraz ghosting var ama görsel olarak muazzam. FPS oyunları için yorum yapamam hiç oynamadım.

Warzone oyunu ile ilgili pek bilgim yok ama monitör çok pahalı geldi bana ayrıca işlemci konusunda mutlaka profesyonel bir undervolt yapmanız şart 360mm sıvı soğutma şart (kaliteli) ya da orta sekmen iyilerinden sıcaklık kontrolü sağlamak biraz uğraştırıyor. Performans çekirdekleri ana ısıdan farklı daha sıcak oluyor. Konu dışı olabilir bilgi vereyim dedim.

Noctua D15S kullanıyorum oyunda 70 derecelerde gayet iyi soğutuyor. Cınebenc 23 testlerde 100 derece oluyor. Ben oyun oynadığım için gayet sorunsuz kullanıyorum. 5 tane Noctua'a serisi fan aldım sesiz.

Fikrin değişir ya da başka bir şey yaparsın aklında olsun.

Ben birazdan vatan bilgisayar gidip 40k verip alasım geldi asus oledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…