R RecpErn Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1X8FNiMfhq3ucNYE11Sp6EroMIy1UGYD6/view?usp=sharing RAM Kingstone 2x32GB SSD veya HDD modeli KIOXIA - EXCERIA PRO 1TB Ekran kartı NVIDIA RTX 4070 Ti Anakart ASUS PRIME Z790-P D4 İşlemci INTEL 14700KF Bilgisayar açılınca masaüstü gelir gelmez mavi ekran hatası alıyorum. Dump dosyası ekte, yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayar açılınca masaüstü gelir gelmez mavi ekran hatası alıyorum. Dump dosyası ekte, yardımcı olursanız sevinirim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 95 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Nisan 2025 #2 Hocam öncelikle şunlarla karşılaştım. PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (win32kfull.sys) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (win32kfull.sys) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ntkrnlmp.exe) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (ntkrnlmp.exe) DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ntkrnlmp.exe) Aygıt sürücülerini güncelleyin. Sürücülerden şüphelendim. Ayrıca Memtest86 ile RAM'leri test edip sonucu burayla paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hocam öncelikle şunlarla karşılaştım. PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (win32kfull.sys) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (win32kfull.sys) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ntkrnlmp.exe) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (ntkrnlmp.exe) DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ntkrnlmp.exe) Aygıt sürücülerini güncelleyin. Sürücülerden şüphelendim. Ayrıca Memtest86 ile RAM'leri test edip sonucu burayla paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net