fırat tomar Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 101 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2017 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, size danışmak istediğim bir sorunum var. Sorunum şudur: Sizce hat değerlerim normal mi ? Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum iyi günler dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2017
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, size danışmak istediğim bir sorunum var. Sorunum şudur: Sizce hat değerlerim normal mi ? Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum iyi günler dilerim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2017 #2 ADSL internet kullanıyorsun sanırım. Kullandığın paket adı ne? Hız testi yapar mısın?
fırat tomar Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 101 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2017 #3 Türktelekom ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN (ADSL)_Hesaplı Kampanya, kullanıcısıyım JaroxJamaica dedi: ADSL internet kullanıyorsun sanırım. Kullandığın paket adı ne? Hız testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Türktelekom ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN (ADSL)_Hesaplı Kampanya, kullanıcısıyım JaroxJamaica dedi: ADSL internet kullanıyorsun sanırım. Kullandığın paket adı ne? Hız testi yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
cadance Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 118 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2017 #4 Bendede durum aynı sanırım normal. en fazla 14 Mbps görüyorum ping 10 ms maks.