14Mbps internet videoları açmıyor

Daha fazla  
İnternet hız testim 13 mbps ile başlıyor sonlarda 0,60'lara kadar düşüyor. Bazen de 14 mbps falan çıkıyor ama videoları bile açmıyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa veya çözümü bilen biri söylerse teşekkürü borç bilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bana sağlayıcınızda bir sorun var gibi geldi. Bir diğer düşük ihtimal tesisat altyapında da sorun olabilir.

Bendede Oluyor 16 mbps İnternette 720 p Video İzleyemioyrum ttnetden Almıstım Aradım Cevap Su : ''Sorun İnternette ilgili değildir video ile ilgilidir '' Dediler

Sadece videoyu görüntülerken mi sorun yaşıyorsunuz? Genel olarak başka bir sorun yok mu?
Ben facebook'a Girerken ve Video İzlerken Cok Yasıyorum Ama Dier Googlede Gezinirken filanda siteler Yavas acılıo

bu aralar internette çok buyuk bi sıkıntı var yetkililer bile bilmiyorum özellikle dsmart

Evet arkadaşımız haklı bu sıralar Türkiye'deki tüm internetlerin hızı feci derecede düştü. Umarım tez zamanda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…