14T Pro Şarjı Hızlı Bitiyor

Super User

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.
1.5 haftadır 14T Pro kullanıyorum ve aldığım ilk günden beri şarjı çok çabuk bitiyor. 1 günü çıkaramıyor. Günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum. HyperOS'den kaynaklı deniliyor internette baktığımda. Asıl sorum şu olacak. Bu kadar fazla şarj batarya sağlığımı etkiler mi? Pil sağlığım çok çabuk düşecek kaygısındayım. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.
1.5 haftadır 14T Pro kullanıyorum ve aldığım ilk günden beri şarjı çok çabuk bitiyor. 1 günü çıkaramıyor. Günde 2 kez şarj etmek zorunda kalıyorum. HyperOS'den kaynaklı deniliyor internette baktığımda. Asıl sorum şu olacak. Bu kadar fazla şarj batarya sağlığımı etkiler mi? Pil sağlığım çok çabuk düşecek kaygısındayım. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Bence normal gibi hocam.

Arkadaşlar merhaba.
Oyun oynanıyormu?

Şarjı 20 ile 80 arasında tutun, güncellemeleri kaçırmayın, bazı güncellemeler pil konusunda olumlu bazıları olumsuz oluyor. Hızlı şarjı sürekli kullanmayın ihtiyacınız olduğunda kullanın, pil durumunuda düzenli olarak kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı