14T Pro vs 14 Pro+ vs F6 Pro vs X7 Pro

118420

Megapat
Makaleler
1
Merhaba iyi sosyaller, şu an kullanmış olduğum Note 13 Pro+ modelinden bunlardan birine geçmeyi düşünüyorum. Telefonumdan memnunum yeğenime hediye edeceğim. Bende alalı daha 5 6 ay oldu. Aklımda 14T Pro'ya geçmek vardı. Ancak X7 Pro ile 14 Pro+ modellerinin çıkmasını bekliyordum. Şu an ise bu 4 model arasında kaldım. 14T Pro daha ağır basıyor. POCO serisinin de işlemci performansları beni cezbetmiyor değil. Telefonu gündelik kullanıyorum AAA oyunlar vs bir şey yaptığım yok genelde Instagram, wp ve ufak oyunlarda kullanıyorum. Şu anki yettiği içinde 14 Pro+ al geç dersiniz diye o modeli de ekledim. Telefonlar sarı siteden yurt dışı alınacak. Arkadaşımın kardeşine 14T Pro ve bir arkadaşıma da MI14 aldırdım 2 side telefonlardan çok memnun. Önerilerinize de açığım.

Bende 11T Pro vardı, 20 dakikada şarj olması gerçekten çok güzel bir özellik. Ama tabii sadece bu özellik için 14T Pro ile X7 Pro aradasınki fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Performans, pil dayanıklılığı gibi özellikler hemen hemen aynı.

14t pro çok iyi cihaz. Poco x7 pro oyun performansında iyi olsa da kamerası kötü. Amaç sırf oyun olsaydı tercih edilebilir belki
Gündelik kullanım, uzun ömür ve sosyal medya ağır basıyorsa mi 14 t pro alın geçin.

14T pro çok daha iyi bir cihaz. Hem kamera hem performans olsun, uzun yıllar kullanabileceğin bir alt amiral gemisi. Kesinlikle 14T pro. Bütçe varsa Xiaomi 15 serisi 1 aya gelecek, kesin öneririm, ama dediğim gibi bütçe varsa. Yoksa 14T pro al keyfine bak bu telefonlar arasından.

Aralarında 5 bin kadar fiyat farkı var. TR fiyatları üzerinden almayacağım için o kadar büyük bir fark yok.

Evet bende bu şekil düşünüyorum. Sanırım 14T Pro'dan devam edeceğim.

Açıkçası 1 ay daha bekleyemeyebilirim. Baktığımda da sarı sitede satışları mevcut ama sanırım IMEI mevzusu biraz daha uzar ve bütçemi de biraz aşıyor.

Son düzenleme:
Türkiye'ye gelir 1 aya o manada dedim yoksa zaten yurt dışı satışları mevcut şuan, bütçende olsaydı kesinlikle düz 15 bile alsan çok donanımlı ve uzun götürecek bir cihaz almış olurdun. Zaten belirtmişsin acelen var ve bütçen yokmuş, 14T proyu al o zaman. Çok iyi bir cihaz, üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…