E Exceltion Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 19 Ağustos 2022 #2 Exceltion dedi: Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra konu açarsanız daha sağlıklı olur.
Exceltion dedi: Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra konu açarsanız daha sağlıklı olur.
E Exceltion Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 knyd dedi: 2-3 ay sonra konu açarsanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım şu an kur farkının değişiceği şimdi aklıma geldi.
knyd dedi: 2-3 ay sonra konu açarsanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anladım şu an kur farkının değişiceği şimdi aklıma geldi.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 2-3 ay sonra ne olur bilemeyiz fakat eğer fiyatlar aynı kalırsa 6700XT civarı bir sistem çıkabilir.
E Exceltion Femtopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #5 ArthurMorgan33 dedi: 2-3 ay sonra ne olur bilemeyiz fakat eğer fiyatlar aynı kalırsa 6700XT civarı bir sistem çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl kapatacağımı söyleyebilir misin yeni kayıt olduğumdan bilmiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
ArthurMorgan33 dedi: 2-3 ay sonra ne olur bilemeyiz fakat eğer fiyatlar aynı kalırsa 6700XT civarı bir sistem çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl kapatacağımı söyleyebilir misin yeni kayıt olduğumdan bilmiyorum da.
KrayReggie Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #6 Exceltion dedi: Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra fiyatlar artacaktır şu an sistem dizmek doğru olmaz şu an alabilinecek sistem 2-3ay sonra alınamayabilir.
Exceltion dedi: Arkadaşlar merhaba önümüzdeki 2-3 ay çalışıp bilgisayar almak istiyorum önerdiğiniz bilgisayarlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 ay sonra fiyatlar artacaktır şu an sistem dizmek doğru olmaz şu an alabilinecek sistem 2-3ay sonra alınamayabilir.