Merhaba arkadaşlar. Bütçem 15000 TL. Sınırları çok zorlar isem 17000 civarına çıkabilirim, donanım konusunda hiçbir bilgim yok birkaç günlük araştırma ile bunları toplayabildim kendimce yine de bu işten anlayan arkadaşlara bir danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsız kaldım uygun fiyatlı kasa önerilerine açığım, sizden istediğim anakart, RAM, SSD, kasa ve güç kaynağı konusunda bütçeme uygun bir şekilde öneride bulunmanız, şimdiden çok teşekkür ederim.
(Bilgisayarı oyun amaçlı kullanacağım en çok oynadığım oyun Valorant)
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Bu tarz hazır sistemlere direk bakabilirsiniz. Ama acil değil biraz beklerim derseniz, ayda birkaç tane güzel hazır sistem kampanyaları yapan YouTube' daki teknoloji kanalları var. Onları takip etmeni öneririm. Güzel sistemler paylaşıyorlar.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
NVIDIA Reflex için böyle bir sistem de düşünebilirsin.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
NVIDIA Reflex için böyle bir sistem de düşünebilirsin.
Bu tarz hazır sistemlere direk bakabilirsiniz. Ama acil değil biraz beklerim derseniz, ayda birkaç tane güzel hazır sistem kampanyaları yapan YouTube'daki teknoloji kanalları var. Onları takip etmeni öneririm. Güzel sistemler paylaşıyorlar.
Dediğiniz YouTube teknoloji kanallarının çıkarttıkları ürünler stoklarla sınırlı olduğundan anında tükeniyor bende gün içinde çok müsait olmadığımdan dolayı sıkı şekilde takip edemiyorum acelesi yok ama ne kadar erkenden temin edersem o kadar iyi olacaktır diye düşünmekteyim.
NVIDIA sistem istemiyorsanız hazırda daha ucuza denk gelebileceği için RX6700 XT gibi sistemler sizin için iyi olur. Örnek veriyorum yukarıdaki attığım sistem vb. sistemlerde hafif yükseltmeler o tarz sistemleri çok daha iyi hale getirebiliyor.