15.000-17.000 PC toplama

Bütçe
15000-17000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 15000 TL. Sınırları çok zorlar isem 17000 civarına çıkabilirim, donanım konusunda hiçbir bilgim yok birkaç günlük araştırma ile bunları toplayabildim kendimce yine de bu işten anlayan arkadaşlara bir danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X veya 5600.
Ekran kartı: ASUS RX 6600 Dual.
Anakart: Gigabyte B550M-DS3H
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) 3600MHz CL18 1.35v DDR4 RAM.
SSD: MLD M300 500GB 3300MB-3100MB/s NVMe M.2 2280 SSD (MLD22M300P13-500)

Kasa ve güç kaynağı konusunda kararsız kaldım uygun fiyatlı kasa önerilerine açığım, sizden istediğim anakart, RAM, SSD, kasa ve güç kaynağı konusunda bütçeme uygun bir şekilde öneride bulunmanız, şimdiden çok teşekkür ederim.

(Bilgisayarı oyun amaçlı kullanacağım en çok oynadığım oyun Valorant)

Son düzenleyen: Moderatör:
6600'lü sisteme 15k para vermeyin pahalı.

Bu tarz hazır sistemlere direk bakabilirsiniz. Ama acil değil biraz beklerim derseniz, ayda birkaç tane güzel hazır sistem kampanyaları yapan YouTube' daki teknoloji kanalları var. Onları takip etmeni öneririm. Güzel sistemler paylaşıyorlar.

NVIDIA Reflex için böyle bir sistem de düşünebilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (103).png
    204,7 KB · Görüntüleme: 42
O bütçeye @Turkish Delight'un attığı sistem daha iyi olacaktır. Topladığın sistemin ederi maksimum 12.500 lira.
hazır sistem almak mı teker teker toplamak mı daha uygun sizce tavsiye için teşekkürler

NVIDIA bir sistem istemiyorum teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için.

Hazır sistem. Kampanyaları takip et çok iyi sistemler çıkabiliyor.

Örnek: 6650xt sistem 4 saat önce paylaşılmış.

Dediğiniz YouTube teknoloji kanallarının çıkarttıkları ürünler stoklarla sınırlı olduğundan anında tükeniyor bende gün içinde çok müsait olmadığımdan dolayı sıkı şekilde takip edemiyorum acelesi yok ama ne kadar erkenden temin edersem o kadar iyi olacaktır diye düşünmekteyim.

Hazır sistem. Kampanyaları takip et çok iyi sistemler çıkabiliyor.

Teşekkürler değerli tavsiyeniz için.

NVIDIA bir sistem istemiyorum teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için.
NVIDIA sistem istemiyorsanız hazırda daha ucuza denk gelebileceği için RX6700 XT gibi sistemler sizin için iyi olur. Örnek veriyorum yukarıdaki attığım sistem vb. sistemlerde hafif yükseltmeler o tarz sistemleri çok daha iyi hale getirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…