Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 19 Ocak 2023 #1 RTX ekran kartlı PUBG, Escape from Tarkov, Call of Duty oynayacağım. 5 ay sonra toplayacağım tavsiye istiyorum. 17k'yı biraz aşabilir.
RTX ekran kartlı PUBG, Escape from Tarkov, Call of Duty oynayacağım. 5 ay sonra toplayacağım tavsiye istiyorum. 17k'yı biraz aşabilir.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 19 Ocak 2023 #2 5 ay sonra fiyatlar çok değişkenlik gösterebilir hocam yüksek ihtimalle şu anda olan sistemlerin stokları biter.
5 ay sonra fiyatlar çok değişkenlik gösterebilir hocam yüksek ihtimalle şu anda olan sistemlerin stokları biter.
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 Helios Platinum - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 19 Ocak 2023 #4 Mustafaer0 dedi: Helios Platinum - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş RTX ekran kartlı demiş ki bu sistem gibi bir sistem çok daha ucuza bulunabilir.
Mustafaer0 dedi: Helios Platinum - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Arkadaş RTX ekran kartlı demiş ki bu sistem gibi bir sistem çok daha ucuza bulunabilir.
kefencimusto45 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 19 Ocak 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ekran kartı amd.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ekran kartı amd.
Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #6 Captain Levi dedi: Arkadaş RTX ekran kartlı demiş ki bu sistem gibi bir sistem çok daha ucuza bulunabilir. Genişletmek için tıkla... AMD olarak bu yazacaktım unuttum aniden
Captain Levi dedi: Arkadaş RTX ekran kartlı demiş ki bu sistem gibi bir sistem çok daha ucuza bulunabilir. Genişletmek için tıkla... AMD olarak bu yazacaktım unuttum aniden
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 19 Ocak 2023 #7 Morgan.jones dedi: RTX ekran kartlı PUBG, Escape from Tarkov, Call of Duty oynayacağım. 5 ay sonra toplayacağım tavsiye istiyorum. 17k'yı biraz aşabilir. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam işlemci 5600 yapılarak alınabilir ama bu sistem varken bunu almak çok mantıksız bunu baştan belirteyim.
Morgan.jones dedi: RTX ekran kartlı PUBG, Escape from Tarkov, Call of Duty oynayacağım. 5 ay sonra toplayacağım tavsiye istiyorum. 17k'yı biraz aşabilir. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam işlemci 5600 yapılarak alınabilir ama bu sistem varken bunu almak çok mantıksız bunu baştan belirteyim.