15.000-20.000 arası hazır sistem önerisi

Benim önerilerime bakar mısınız? Ayrıca FreeDOS dert değil Windows key olarak 70-80 TL gibi fiyatlara Windows etkinleştirebilirsiniz.
hocam şimdi baktım, teşekkür ederim. özellikle 2. seçenek gayet bütçeme uygun hoşuma da gitti ama i3 olması python,Corel Draw gibi programlar için yetersiz kalabilir mi? bir de pek bilgim olmadığı için soruyorum key satın alıp kullanmak bir problem oluşturur mu sonradan?

Dediğim gibi kasayı kesin en sondaki kasa yapın. İşlemciyi yükseltmek istiyorsaniz yükseltin, sorun yaratacağını sanmıyorum i3 ancak 12. nesil olduğu için.SSD 500 gb yetmez diyorsanızda 1 TB alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, 15.000-20.000 fiyat aralığında masaüstü bir sistem arıyorum. Oyun olarak yalnızca LoL oynanacak. Bunun dışında Phyton ve Corel Draw gibi 2-3 tane programı geçmeyecek grafik tasarım/yazılım programları kullanılacak. Bu özelliklere uygun sistem öneriniz var mı?
Arkadaşlar merhaba, 15.000-20.000 fiyat aralığında masaüstü bir sistem arıyorum. Oyun olarak yalnızca LoL oynanacak. Bunun dışında Phyton ve Corel Draw gibi 2-3 tane programı geçmeyecek grafik tasarım/yazılım programları kullanılacak. Bu özelliklere uygun sistem öneriniz var mı?

Bütçeni 23 yaparsan çok iyi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı