Merhaba başlıktaki fiyat aralığında tablet almak istiyorum Samsung Tab S9 FE Plus gözüme çarptı ama oyun performansı düşük diye okudum forumlarda.
Genel olarak ders çalışmak için alacağım fakat ara sıra Mobile Legends, PUBG gibi ağır oyunlarda oynuyorum iPhone kullanıyorum hani entegre falan ama IPad'lerden anlamıyorum. Air bilmem kaçıncı nesil vs. Samsung Tab S10+ hoşuma gitti ama tuzlu geldi iyiyse biriktirip onu almayı düşünürüm. iPad vs. de alabilirim güzel önerdiğiniz varsa.
Merhaba başlıktaki fiyat aralığında tablet almak istiyorum Samsung Tab S9 FE Plus gözüme çarptı ama oyun performansı düşük diye okudum forumlarda.
Genel olarak ders çalışmak için alacağım fakat ara sıra Mobile Legends, PUBG gibi ağır oyunlarda oynuyorum iPhone kullanıyorum hani entegre falan ama IPad'lerden anlamıyorum. Air bilmem kaçıncı nesil vs. Samsung Tab S10+ hoşuma gitti ama tuzlu geldi iyiyse biriktirip onu almayı düşünürüm. iPad vs. de alabilirim güzel önerdiğiniz varsa.
Hocam forumda işlemcinin yazılımsal sorunları olduğunu duydum oyun performansı nasıldır sizce şuan S10+'nın S9 un boyutu biraz küçük geldi onuda görmüştümde
Hocam forumda işlemcinin yazılımsal sorunları olduğunu duydum oyun performansı nasıldır sizce şuan S10+'nın S9 un boyutu biraz küçük geldi onuda görmüştümde
Android telefon kullanıcısıyım, ancak Android tabletleri pek önermiyorum çünkü çoğu zaman "büyütülmüş bir telefon" hissi veriyor ve Android ekosisteminin tablet tarafı biraz zayıf kalıyor. Kişisel görüşüm, IPad'in bu konuda çok daha yetenekli olduğu yönünde. Özellikle uygulama optimizasyonu bilgisayar benzeri kullanım deneyimi sunmasıyla öne çıkıyor. Ancak illa Android tablet istiyorsanız, Samsung Galaxy Tab S10+ gibi performansı ve ekran kalitesiyle dikkat çeken bir modeli tercih edebilirsiniz. Diğer seçeneklere göre daha dengeli bir deneyim sunuyor ve yanlış hatırlamıyorsam DeX modu ile bilgisayar gibi kullanmanızda mümkün.