15.000-20.000TL tablet önerisi

Zumoxo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıktaki fiyat aralığında tablet almak istiyorum Samsung Tab S9 FE Plus gözüme çarptı ama oyun performansı düşük diye okudum forumlarda.
Genel olarak ders çalışmak için alacağım fakat ara sıra Mobile Legends, PUBG gibi ağır oyunlarda oynuyorum iPhone kullanıyorum hani entegre falan ama IPad'lerden anlamıyorum. Air bilmem kaçıncı nesil vs. Samsung Tab S10+ hoşuma gitti ama tuzlu geldi iyiyse biriktirip onu almayı düşünürüm. iPad vs. de alabilirim güzel önerdiğiniz varsa.

iPad pro var Apple tarafında onu düşünebilirsiniz.

Hocam APK kullanmayacaksanız Apple alın ama benim tercihim olsa tercihimi Samsung Galaxy Tab S10+tan yana kullanırdım.

27k bandina cikarsaniz tab s10+

Çıkamazsanız tab s9

Hocam forumda işlemcinin yazılımsal sorunları olduğunu duydum oyun performansı nasıldır sizce şuan S10+'nın S9 un boyutu biraz küçük geldi onuda görmüştümde

0 yok hocam o fiyatta ipad pro. Ikinci ele okeyseniz temiz bulursaniz belki alinabilir.
Hocam ikinci el düşünmüyorum ya taksitle alacağım

Performansi guzel hocam bu fiyata alinabilecek en iyi cihazlar bunlar. Tab s9 daha iyidir tab s9fe+ tan.

Android telefon kullanıcısıyım, ancak Android tabletleri pek önermiyorum çünkü çoğu zaman "büyütülmüş bir telefon" hissi veriyor ve Android ekosisteminin tablet tarafı biraz zayıf kalıyor. Kişisel görüşüm, IPad'in bu konuda çok daha yetenekli olduğu yönünde. Özellikle uygulama optimizasyonu bilgisayar benzeri kullanım deneyimi sunmasıyla öne çıkıyor. Ancak illa Android tablet istiyorsanız, Samsung Galaxy Tab S10+ gibi performansı ve ekran kalitesiyle dikkat çeken bir modeli tercih edebilirsiniz. Diğer seçeneklere göre daha dengeli bir deneyim sunuyor ve yanlış hatırlamıyorsam DeX modu ile bilgisayar gibi kullanmanızda mümkün.

Performansi guzel hocam bu fiyata alinabilecek en iyi cihazlar bunlar. Tab s9 daha iyidir tab s9fe+ tan.
Saolun hocam bütçeyi arttırabilirsem S10+ alırım yoksa s9 alacağım

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…