tayluthalord Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1 17 Temmuz 2020 #1 Kolay gelsin, Tamamen oyun için kullanılacak, SSD'li bir bilgisayar arıyorum. Sitedeki tavsiyeler kısmına baktım lakin çoğu ürün stok dışı. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Kolay gelsin, Tamamen oyun için kullanılacak, SSD'li bir bilgisayar arıyorum. Sitedeki tavsiyeler kısmına baktım lakin çoğu ürün stok dışı. Şimdiden teşekkürler.
borghesia Hectopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 240 Çözümler 4 Yer İlkadım, Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2080 - 2600X Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #2 Evet çoğu stok dışı çünkü yeni nesil işlemcilerden yeni nesil ekran kartlarına tutun anakartlarına kadar yeni serileri geliyor . Biraz daha diş sıkıp kasım ayına kadar beklemeli yeni sistem toplayacak arkadaşlar .
Evet çoğu stok dışı çünkü yeni nesil işlemcilerden yeni nesil ekran kartlarına tutun anakartlarına kadar yeni serileri geliyor . Biraz daha diş sıkıp kasım ayına kadar beklemeli yeni sistem toplayacak arkadaşlar .