15.000 Monitör Dahil Sistem Toplama

Sistem gayet güzel olmuş. Yalnız hangi link hangi parçanın onu anlamak biraz uzun sürdu. Keşke aralarına boşluk bıraksaydınız :)

İlk defa konu açıyorum hocam o yüzden tecrübesizlik olmuş. Kafama takılan anakartın özelliklerine baktığımda;
Desteklediği bellek soketi : Doğal hız ile 4 adet Çift kanal 2666, 2400, 2133MHz DDR4 (Maks: 64GB) veya
Hızaşırma ile 4 adet Çift kanal 4133MHz DDR4 (Maks: 64GB)

şeklinde yazıyor. Seçtiğim Ramler 3000 MHz sıkıntı yaşar mıyım sizce? Veya önerebileceğiniz bu bilgisayara gidecek daha iyi bir anakart var mıdır?

İlk defa konu açıyorum hocam o yüzden tecrübesizlik olmuş. Kafama takılan anakartın özelliklerine baktığımda;
Desteklediği bellek soketi : Doğal hız ile 4 adet Çift kanal 2666, 2400, 2133MHz DDR4 (Maks: 64GB) veya
Hızaşırma ile 4 adet Çift kanal 4133MHz DDR4 (Maks: 64GB)

şeklinde yazıyor. Seçtiğim Ramler 3000 MHz sıkıntı yaşar mıyım sizce? Veya önerebileceğiniz bu bilgisayara gidecek daha iyi bir anakart var mıdır?
Anakart olarak Msi Z370-A PRO Intel Z370 1151-V.2 Soket 4000MHz O.C. DDR4 USB 3.1 DVI&DP Anakart bunu alırsanız satın alacağınız RAM lerden tam performans alırsınız.

Başlıksız-1.png

Monitör sitesinde 75Hz gözüküyor seçtiğiniz. HB'de 144 diyor hangisi doğru bilemedim.

Bütçeyi artırabilirseniz bu monitörü tavsiye ederim. Sanıyorum @Asım Demir kullanıyordu bunu.

Sanırım sosyalde en iyi bilgisayar toplayabilenlerden birisin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı