ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #1 Herkese selam olsun. Dostlarım SSD hard disk kasa monitör vs hariç sadece Intel işlemciler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2020
Herkese selam olsun. Dostlarım SSD hard disk kasa monitör vs hariç sadece Intel işlemciler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 27 Eylül 2020 #2 3080'in piyasaya tam oturmasını beklemenizi öneririm.
ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #3 Viktor Reznov dedi: 3080'in piyasaya tam oturmasını beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni sistem önerilerinizide bekliyorum lütfen.
Viktor Reznov dedi: 3080'in piyasaya tam oturmasını beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Yeni sistem önerilerinizide bekliyorum lütfen.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 27 Eylül 2020 #4 PFDNEAXR kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bir yanlışım varsa daha bilgili arkadaşların düzeltmesini, daha iyisini söylemesini rica ediyorum. Tek tek toplayarak daha ucuza da getirebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
PFDNEAXR kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bir yanlışım varsa daha bilgili arkadaşların düzeltmesini, daha iyisini söylemesini rica ediyorum. Tek tek toplayarak daha ucuza da getirebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
ByFilintaa Hectopat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 500 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #5 Viktor Reznov dedi: PFDNEAXR kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bir yanlışım varsa daha bilgili arkadaşların düzeltmesini, daha iyisini söylemesini rica ediyorum. Tek tek toplayarak daha ucuza da getirebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Viktor Reznov dedi: PFDNEAXR kodlu Özel Toplama Bilgisayar Bir yanlışım varsa daha bilgili arkadaşların düzeltmesini, daha iyisini söylemesini rica ediyorum. Tek tek toplayarak daha ucuza da getirebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.