15.000₺ telefon önerisi

Bütçe
10.000 - 15.000₺

CanKT0

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar babama bir telefon alacağım. 15.000₺ kadar bütçem var. Kendisi genellikle konuşmak ve banka işleri dışında kullanmıyor. Nadiren de olsa sosyal medya kullanıyor. Bu fiyat aralığında uzun ömürlü, bataryası büyük ve mümkünse ekranı çok büyük olmayan modeller varsa yazabilir misiniz?

Samsung A35 bakabilirsiniz.

Bunu önerecektim de büyük ekran istemediğini belirtmiş. Bu bütçede küçük ekran var mı yok mu hatırlamıyorum.

Büyük batarya istediğini belirtmiş. Aklıma Honor magic 7 Lite geldi bataryası 6600 olması lazım. Ama o da büyük ekran.

@kxy siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bunu önerecektim de büyük ekran istemediğini belirtmiş. Bu bütçede küçük ekran var mı yok mu hatırlamıyorum.

Büyük batarya istediğini belirtmiş. Aklıma Honor magic 7 Lite geldi bataryası 6600 olması lazım. Ama o da büyük ekran.

@kxy siz ne önerirsiniz?

A54 olabilir kucuk ekran istedigi icin. Onun disi A35 olabilir.

@kxy siz ne önerirsiniz?
Hocam vallla ben de baktım modellere ama hepsi en az 6.5' gibi gözüküyor. Mümkünse küçük demiştim zaten ama Samsung A35 sanırım mantıklı olan olur.

Dostlar babama bir telefon alacağım. 15.000₺ kadar bütçem var. Kendisi genellikle konuşmak ve banka işleri dışında kullanmıyor. Nadiren de olsa sosyal medya kullanıyor. Bu fiyat aralığında uzun ömürlü, bataryası büyük ve mümkünse ekranı çok büyük olmayan modeller varsa yazabilir misiniz?
Merhaba dostum.

Şu an piyasada küçük ekran olarak sadece Apple'ın İphone SE modelleri var fakat onlar da 30k bandındalar. Maalesef piyasada uygun fiyata küçük ekran bulman imkansız, bu yüzden diğer arkadaşların belirttiği A35 modeli senin için en uygun tercih olacaktır.

Eğer birikim yapma imkanın varsa ve ille de küçük ekran olsun diyorsan biraz sabır edip İphone SE için para biriktirebilirsin. Ayrıca yeni SE modeli bu sene çıkarsa eskisinin fiyatı da düşebilir (bir ihtimal).

Merhaba dostum.

Şu an piyasada küçük ekran olarak sadece Apple'ın İphone SE modelleri var fakat onlar da 30k bandındalar. Maalesef piyasada uygun fiyata küçük ekran bulman imkansız, bu yüzden diğer arkadaşların belirttiği A35 modeli senin için en uygun tercih olacaktır.

Eğer birikim yapma imkanın varsa ve ille de küçük ekran olsun diyorsan biraz sabır edip İphone SE için para biriktirebilirsin. Ayrıca yeni SE modeli bu sene çıkarsa eskisinin fiyatı da düşebilir (bir ihtimal).
Hocam babam iphone kullanamıyor. Eski telefonumu vermiştim kullanamadığı için geri vermişti. Sanırım A serisi ya da üstüne biraz daha ekleyip S serilerinin FE sürümlerinden birini alacağım.

Hocam babam iPhone kullanamıyor. Eski telefonumu vermiştim kullanamadığı için geri vermişti. Sanırım a serisi ya da üstüne biraz daha ekleyip s serilerinin FE sürümlerinden birini alacağım.

S23FE var 6.4 inç. S24FE istemezsiniz 6.7 inç çünkü.

Hocam babam iphone kullanamıyor. Eski telefonumu vermiştim kullanamadığı için geri vermişti. Sanırım A serisi ya da üstüne biraz daha ekleyip S serilerinin FE sürümlerinden birini alacağım.
Elbette, Samsung'un FE sürümlerininde küçük ekranı var, tabii İphone SE (4.7 inch) kadar küçük değil...

Birde piyasada şu an FE modellerini bulmak biraz zor. Mesela S23 FE modeli güzel bir tercih olurdu ancak hem birçok mağazada artık tükenmiş durumda hemde boyutu 6.4 inch. Eğer ciddi anlamda küçük bir boyut arıyorsanız 6.1 inch ekranıyla "Samsung S24 veya S23" modellerini önerebilirim.

S24 FE modeli ise maalsef 6.7 inch büyüklüğüne sahip...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı