15.000 TL Android telefon önerisi

Alperen Uçar

Megapat
Daha fazla  
Apple ürünü sormuyorum çünkü bu fiyat aralığında güncel bir şey yoktur sıfır.
4 yıllık Redmi Note 7 mi emekliye ayırma vakti geldi arkadaşlar yordu artık ROM at bloatware sil cart curt.

Bu fiyatta bir aşağı bir yukarı telefon arıyorum oyun performansı umurumda değil Clash of Clans oynardım o bile yok artık. Ama batarya performansı çok önemli. Ayrıca uygulama açma kapama hızı, uygulamalar arası geçiş de bir o kadar önemli. Güncellemelerden geri kalmayacak donanımı güzel paket bir telefon arıyorum bu fiyat aralığının üstüne çıkmaya vicdanım el vermiyor maaşı basmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
A54 sizin için biçilmiş kaftan. Bütçe 1,5k esnerse de GT 2 var, pil performansı A54’ten bir nebze daha zayıf ancak CPU ve GPU’da %40-50 civarı daha güçlü bir SoC barındırıyor ve bu modüldeki ISP’den dolayı video performansıda hissedilir şekilde daha iyi. Kamera noktasında main sensörde benzerler ancak GT 2’ye LMCam + Mi 12 configi kurmanız gerekiyor, ultra geniş açı sensöründe ise A54’ün ezici bir üstünlüğü var.

Apple ürünü sormuyorum çünkü bu fiyat aralığında güncel bir şey yoktur sıfır.
4 yıllık Redmi Note 7 mi emekliye ayırma vakti geldi arkadaşlar yordu artık ROM at bloatware sil cart curt.

Bu fiyatta bir aşağı bir yukarı telefon arıyorum oyun performansı umurumda değil Clash of Clans oynardım o bile yok artık. Ama batarya performansı çok önemli. Ayrıca uygulama açma kapama hızı, uygulamalar arası geçiş de bir o kadar önemli. Güncellemelerden geri kalmayacak donanımı güzel paket bir telefon arıyorum bu fiyat aralığının üstüne çıkmaya vicdanım el vermiyor maaşı basmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için.
Honor 90, Realme GT 2 veya Nothing Phone 1 bakabilirsin.

Öncelikle hepinize teşekkürler arkadaşlar. Gerek tasarım gerek fiyat olarak içime en çok nothing 1 sindi eskiden duyuyordum adını zaten oneplus olaylarından, nothing 1 hakkında son düşünceleriniz neler peki değer mi? Isınma veya menülerde drop vs yapıp tadımı kaçırır mı?

Galaxy A54 ve realme GT 2 bakabilirsiniz.
A54 sizin için biçilmiş kaftan. Bütçe 1,5k esnerse de GT 2 var, pil performansı A54’ten bir nebze daha zayıf ancak CPU ve GPU’da %40-50 civarı daha güçlü bir SoC barındırıyor ve bu modüldeki ISP’den dolayı video performansıda hissedilir şekilde daha iyi. Kamera noktasında main sensörde benzerler ancak GT 2’ye LMCam + Mi 12 configi kurmanız gerekiyor, ultra geniş açı sensöründe ise A54’ün ezici bir üstünlüğü var.
A54 ile uzun uzun bakışıyorum ama nothing 1 de gönlümü çeliyor, ama sizler nothing 1 i yazmamışsınız, özellikle sizlerin düşüncelerini merak ettim arkadaşlar.

@Alperen Uçar Phone 1'in stok Android'e sahip olmadı dışında pek bir olayı yok. 16k verip de daha dengeli, daha iyi kameraya sahip ve daha güçlü cihazlar alabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı