15.000 TL Aorus sistem önerisi

kenzai

Megapat
Yer
Trondheim
Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim, yillar sonra kendime bir sistem toplamaya ama bu sistemi bir ekosistem haline getirmek için tüm bileşenlerinin Aorus olmasini istediğim bir kasa toplamak istiyorum tabii ülke ekonomisi çok iyi olmadiği için bütçem de fazla değil. Bana orta-üst segment Aorus'dan oluşan bir sistem tavsiyesi yapar misiniz? Halihazırda sistem olmasina gerek yok parça parça da önerebilirsiniz kendim toplamak istiyorum.

Bütçem 15.000 TL ve ekran karti olmasina gerek yok. Onu zamani gelince kendim halledeceğim.

Ram ve islemci artık size kalmış ama kafadan 5600X yazalım islemciye.

Hocam özellikle neden Aorus? Bende bir hevesle anakartını almıştım fakat değiştirmeyi düşünüyorum.

Aorus'un malzeme kalitesi 1. sınıftır ve donanımsal olarak güçlüdür bundan dolayı olabilir veya görünüşleri de güzel duruyor bu da olabilir.

Kesinlikle Aorus'u hem malzeme kalitesi ve kaliteli bileşenler kullandiği için ve gözüme hoş göründüğü için seviyor ve tercih etmek istiyorum bu demek değil ki MSI ve ROG serisi kötü aksine onlar da çok güzel ama işte ben kendimi o şekilde daha iyi hissedeceğim ve sonuçta bu ilk sistemim olacak :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı