lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 İsteğim başlıktadır. Elimde PSU kasa monitör vs vardır. Ekran kartı işlemci anakart RAM önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
İsteğim başlıktadır. Elimde PSU kasa monitör vs vardır. Ekran kartı işlemci anakart RAM önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Hocam nasıl bir sistem istiyosunuz ne için kullanacaksınız.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.784 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 lammf2k dedi: İsteğim başlıktadır. Elimde PSU kasa monitör vs vardır. Ekran kartı işlemci anakart RAM önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan hazır sistem paylaşan kanalları takip edin cidden güzel F/P indirimli sistemler paylaşıyorlar. Örnek: Pchocası, Technopat, Donanım Arşivi, frekanstv, ModArt PC, Mert bayantemur vs.
lammf2k dedi: İsteğim başlıktadır. Elimde PSU kasa monitör vs vardır. Ekran kartı işlemci anakart RAM önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan hazır sistem paylaşan kanalları takip edin cidden güzel F/P indirimli sistemler paylaşıyorlar. Örnek: Pchocası, Technopat, Donanım Arşivi, frekanstv, ModArt PC, Mert bayantemur vs.
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Rowaulf dedi: Hocam YouTube'dan hazır sistem paylaşan kanalları takip edin cidden güzel F/P indirimli sistemler paylaşıyorlar. Örnek: Pchocası, Technopat, Donanım Arşivi, frekanstv, ModArt PC, mert bayantemur vs. Genişletmek için tıkla... Evet şu an zaten İtopya da 16.500 TL'ye 3060'lı sistem var. 15 bin TL'ye toplayabileceğiniz sistem 3050'li olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Rowaulf dedi: Hocam YouTube'dan hazır sistem paylaşan kanalları takip edin cidden güzel F/P indirimli sistemler paylaşıyorlar. Örnek: Pchocası, Technopat, Donanım Arşivi, frekanstv, ModArt PC, mert bayantemur vs. Genişletmek için tıkla... Evet şu an zaten İtopya da 16.500 TL'ye 3060'lı sistem var. 15 bin TL'ye toplayabileceğiniz sistem 3050'li olur. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com