2. El S21 FEArtık piyasada öyle bir telefon kaldı mı bilmiyorum ama maksimum 15 bin TL bandında fiyat performans bir telefon önerebilir misiniz? Kamera önemli.
Bütçe ile alakası olmayan modeller.S22 veya S23 FE. S23 FE bataryası daha iyi ama kamerada geride.
Snapdragon olmasina gerek var, kucuk verimlilik farklari onemsiz dursa da Snapdragon 888'in modemi ve ISP'i daha iyi. Modem sayesinde şebekeye bagliyken daha az guc tuketiyor, ISP sayesinde daha kaliteli goruntu isliyor. Ikisi yakin fiyattayken daha iyisi tercih edilmeli.İkinci el S21 FE. İlla Snapdragon olmasına gerek yok. Bende yeni aldım ikinci el olarak. Exynos modelini kullanıyorum. Bataryasından gayet memnunum, performansına edecek söz yok. Mükemmel bir cihaz bence A serisine bulaşma hiç.
Snapdragon olmasina gerek var, kucuk verimlilik farklari onemsiz dursa da Snapdragon 888'in modemi ve ISP'i daha iyi. Modem sayesinde şebekeye bagliyken daha az guc tuketiyor, ISP sayesinde daha kaliteli goruntu isliyor. Ikisi yakin fiyattayken daha iyisi tercih edilmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.