15.000 TL bütçede Honor 90 alınır mı?

LyKiaa0

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
15.000 TL bandında bu telefon alınır mı? Başka önerileriniz var mı?

Her alanda iyi işler sunuyor fiyatına göre çok iyi bir telefon alınır. Ne amaçla kullanıcaksınız telefonu?

Benim bu telefona alternatifim biraz daha pahalı olan Poco X6 pro idi, performans olarak daha üstün, test puanları baya yüksek, çift hoparlör, sıvı ve toza karşı dayanıklılık sertifikaları mevcut, ama kamerası hakkında hiç kimse çok güzel yeterli vs demedi, ki ois de var bunda, o yüzden honor 90 siparişi verdim, beklemedeyim. Benim için anılar önemli ve foto videolarımız doğru düzgün görünmeli. Honor 90 hayli hayli işimi görür, üstelik kulaklık hediye. Ha bir de önceki gün en bilinen teknoloji mağazalarının birine gittim ürünü incelemek için, 19.999₺ fiyat yazmışlar ve kulaklık hediyesi de yok. Fotoğraf ekliyorum. Çalışanlara fiyatın neden bu kadar yüksek olduğunu sorunca da benim muhtemelen yanlış baktığımı ima ettiler, garantili miydi sizin baktığınız dediler, neredeyse kaçak ürüne bakmışsınız diyecekler. Yanlarında Honor Türkiye sitesini açıp yönlendirilen satış sitesini açtım, ürün fiyatı kulaklık hediyesiyle 15bin TL altı olduğunu gördüler ve hiçbir şey söylemeden yanımdan ayrıldılar, bir cevap veremediler. Tutturduklarına 20bin TL'ye satıyorlar ürünü. İkinci bir realme gt2 pro vakası mı yaratmaya çalışıyorlar ne...

Dosya Ekleri

• IMG_20240604_174132.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…