15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

10 bin TL sistem topla, 5 bin TL aksesuar al klavye, gamaped, mouse vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla ilgisi yok ama neredeyse herkes hayal mi gerçek mi diye yazmış. Herkesin bütçesi aynı değil ki. Neden şaşırıyorsunuz anlamış değilim.

Konuyla ilgisi yok ama neredeyse herkes hayal mi gerçek mi diye yazmış. Herkesin bütçesi aynı değil ki. Neden şaşırıyorsunuz anlamış değilim.
Buraya her zaman yüksek bütçeli insanlar gelmez ki. Zaten çoğu kişi geliyorlar, bizden böyle bir istekte bulunuyorlar, sonra da mesajlarımıza cevap bile vermiyorlar. Topladıkları zaman gerçek mi yoksa hayal mi emin olmak için toplanılan sistemin fotoğrafı atılıyor. Fotoğraf atmadan, biz bu isteğin gerçek ya da hayali olduğunu nasıl anlayalım?

Afedersiniz ama 5000 liraklık bilgisayar neyinize yetmez ?

Son düzenleme:
Adam zenginse parası varsa neden 5000tl alsın ? 15000tl ye toplanan parçaları boşa çıkarmıyor şirketler.

10 bin TL sistem topla, 5 bin TL aksesuar al klavye, gamaped, mouse vs.
Razer setim var. Pek klavye, mause
ihtiyacım yok o nedenle.
Afedersiniz ama 5000 liraklık bilgisayar neyinize yetmez ?
Şimdiye kadar hep dandik bilgisayarlar kullandım. Bir tanede güzel bir bilgisayarım olsun. Değil mi?
Eğer toplarsam buraya fotoğrafını atacağım. Rahat olabilirsiniz. Ayrıca gerçek, hayal vs. değil.

Monitör almayı planlıyordum. Şuan telefondayım. Bilgisayara geçtiğim zaman detaylı bakacağım. Teşekkürler.

Ben olsam araba alırdım. Bence bir bilgisayar için o kadar para verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…