Buraya her zaman yüksek bütçeli insanlar gelmez ki. Zaten çoğu kişi geliyorlar, bizden böyle bir istekte bulunuyorlar, sonra da mesajlarımıza cevap bile vermiyorlar. Topladıkları zaman gerçek mi yoksa hayal mi emin olmak için toplanılan sistemin fotoğrafı atılıyor. Fotoğraf atmadan, biz bu isteğin gerçek ya da hayali olduğunu nasıl anlayalım?
Başlıkta da açıkladığım gibi maksimum 15000 TL'lik limit var. Klavye, fare vs. dahil değil sadece bilgisayar toplamam gerekiyor. Ayrıca toplasam montaj yapabileceğimi pek zannetmiyorum. O kadar parça bilgim yok. Nereye götürsem montajlarlar? Bir de şuanda olabilecek en yüksek grafikli oyunları kaldırabilmesi lazım. Örneğin:GTA 5, Watch dogs 2 gibi. Bunun gibi birkaç konu görsem de güncel açmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Buraya her zaman yüksek bütçeli insanlar gelmez ki. Zaten çoğu kişi geliyorlar, bizden böyle bir istekte bulunuyorlar, sonra da mesajlarımıza cevap bile vermiyorlar. Topladıkları zaman gerçek mi yoksa hayal mi emin olmak için toplanılan sistemin fotoğrafı atılıyor. Fotoğraf atmadan, biz bu isteğin gerçek ya da hayali olduğunu nasıl anlayalım?
Dostum eğer gerçekse(hayali sistem değil ise) oyun için en iyi performansı i7 6700K ve GTX1080 verecektir. (LGA2011-V3 işlemciler iş içindir oyun için en iyi performans şu an için Z170 yongasında) Eki Görüntüle 196900 Arta kalan parayla da güzel bir 4K monitör alırsın.