15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

@Espectra, X99'a gerek yok. Sen yazdığımı alabilirsin. İstersen SSD'yi 512 GB yap aynı model olsun ama.
Sıvı soğutma kullanması zormu? Yani sıvı soğutma hiç kullanmadım. Neler yapmak gerekiyor kullanırken?

O bütçeye kullanmamak ayıp olur. Siz sadece takıyorsunuz. Kapalı sistem içinde geliyor hepsi. Su ekleme filan yok yani..

@Espectra Dostum o bütçenin üstüne kredi falan çekip Toki'ye yazıl Allasen napcan o kadarlık PC'yi Google'a moderatörlük mü yapcan napcan )

Technopat'ın en son Gtx 1080'li X99 sistem i7-6850K işlemcili çok süper bir sistemi vardı. Monitör dahil 15 bin küsür bir fiyata geliyordu. Onu almanı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle de o parçaların aynısını bulabilirsen. Bu arada bazıları X99 oyun için fazla falan demiş ama sen bu sistemi 3 4 yıl kullanmazsın herhalde. X99 sistemde saf işlemci gücü seni daha uzun yıllar götürür. i7-6700K yerine i7-6850K ya da 6900K çok çok daha iyi olur. İlla ki 6700K'lı bir sistem alacağım diyorsan 1080 SLI yapmanı tavisye ederim.

Aynen. Bu sistemi çok uzun süre kullanacağım.

@Espectra Dostum o bütçenin üstüne kredi falan çekip Toki'ye yazıl Allasen napcan o kadarlık PC'yi Google'a moderatörlük mü yapcan napcan )
Ya senelerdir doğru düzgün bilgisayar bilgim yoktu. İğrenç bi bilgisayar aldım hata yapıp. Bilgim olunca almak istedim. Dedim birazda öneri alayım.

ben neyine şaşırdığınızı gerçekten anlamadım. adamın aylık kazancı atıyorum 50bin tl olsa neden almasınki milletin 1500tl maaşı var 4000tl lik telefon alıyor. 5000tl maaşı olan birinin 1500tllik pc toplaması nekadar normal ise bence buda okadar normaldir.

Kardeş önermiş olduğum sistem X99 ve GTX 1080 SLI sistemdir. Al, uzun süre boyunca rahatına bak.

Yahu kardeşim, gereksiz de gereksiz. Sizin bütçeniz yok diye adam da almasın mı yani? Adamın bütçesi var, gitsin alsın. Uzun süre keyfine bakar işte. Sizin Bugatti alacak paranız olsa, gidip Tofaş mı alırsınız?

Bence 6 bin lira daha koyup şu sistemi alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…