15.000 TL civarı hafif laptop önerisi

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, sadece iş için kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Temel olarak SQL, Python gibi yazılım dillerini kullanıp Office Excel gibi uygulamalar kullanıyorum. Aşırı bir bütçe ayırmadım, o yüzden Acer Aspire serisi mantıklı geliyor sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe olarak 15k civarı bakıyorum ancak hoşuma giderse 20k ya çıkabilirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1,75 kg diye hatırlıyorum.

Şu anda kullandığım laptop 1,75 falandı ağırlığı hafif yani ama dıs malzemesi pek kaliteli değil (ekranı bence iyi) onun dışında ben gayet memnunum ETS 2 indirmiştim min ayarlarda akıcı şekilde oynatiyordu bu varken u serisi işlemcili bir laptopa ben olsam yonelmezdim. Ekstra bir 8 GB RAM daha alıp takmanız çok iyi olur. Şarjı orta parlaklıkta 8-9 saat gidiyor YouTube'dan video izleme ve Word Excel vs kullanma senaryosunda.

Şimdi baktım da 16 GB ramli versiyonu da 800tl farkla alinabiliyormus bana kalırsa değer.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim önerilerinizin için cihazlar için temel farklar nelerdir?

Bunu alıp ekstra RAM alsam fena olmaz aslında şarj süresi nasıldır hocam tahmini olarak i5 olması zaten söylediğim işler için gayet yeterli.

Hocam işlemcinin isminde u takısı var ise bu o işlemcinin gücünün kullanım süresini artırmak vb aksiyonlar için kisildigini temsil eder yani u serisi bir i5 normal bir i5 performansı vermeyecektir biraz daha fiyat kırmak istiyorsaniz bunu onerebilirim:

Teşekkür ederim hocam ikinize de araştırayım bunları açıkçası fiyat farkından değil attığınız TN panel galiba onu biraz araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…