SectumSempraa
Femtopat
PSU GF1 olabilir. Soğutucu olarak fuma 2 veya L240 V2 en uygun. Kasa olarak P400A RGB öneririm. Anakart mümkünse tomahawk.Herkese merhaba, bundan 4-5 ay önce burada bir konu açmıştım. PC toplamak için herkes 30XX serisi ekran kartlarını beklememi söylemişti o sırada da kendimi PC bileşenleri konusunda geliştirdim ve 2 gün önce PC'yi toplamaya başladım bileşenler şu şekilde;
Ekran kartı; ASUS ROG STRIX 3060 Ti.
Anakart; ASUS ROG STRIX B550-A GAMING.
RAM; G.Skill Trident Z Neo 2x8 Dual kit 3600 MHz CL 18.
Kasa; Gamepower warCry.
İşlemci; AMD Ryzen 5600X.
Ekran kartı ve anakartın siparişini verdim RAM ve kasa kesin gözüyle bakıyorum sistem 1080P'de kullanılacak %25 keskinlik için 2kya geçipte PC'nin ömrünü kısaltmak istemiyorum bu sisteme uygun ihtiyacım olan bileşenler ise şu şekilde.
Monitör; 1080P 144Hz 1 ms 1500R kavise sahip Curved monitör.
PSU; 750W tam modüler güç kaynağı.
Depolama; 1 TB NVMe SSD + 500 GB 2.5 inç ya da NVMe SSD.
Not: 5600X işlemcinin stok soğutucusu yetersiz olduğu söyleniyor duruma göre sıvı soğutucu da alabilirim. Yukarıda almış ve alacak olacağım parçalar arasında uyum sorunu olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca monitör PSU ve depolama tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Konuda belirttiğim gibi ekran kartı ve anakartın siparişini verdim rog strix tepe model Zotac'in ürettiği ısınma sorunları olan bir ekran kartını neden tavsiye ettiğinizi anlamadım bu modeli neden tavsiye ettiğinizi yazarsanız çok iyi olur fiyat anlamında evet rog strixten oldukça uygun fakat ben amazon almanyadan rog strixi çok uyguna aldım onun haricinde ram ve kasa ne açıdan kötü deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim teşekkürler.2K monitör iyi olur.
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...www.teknobiyotik.com Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Onun dışında RAM, kasa ve anakart olmamış. Ekran kartı da INNO3D iChill X4 alınmalı.
PSU GF1 olabilir. Soğutucu olarak fuma 2 veya L240 V2 en uygun. Kasa olarak P400A RGB öneririm. Anakart mümkünse Tomahawk.
Almanya'da mı yaşıyorsunuz Türkiye'de mi?
Hangi parçaları almadığınızı söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.