Merhaba dostlar.
İtopyadan yahut mağazası olan bir yerden 15.000TL ye kadar monitörsüz sistem toplamak istiyorum. Ofise almayı düşünüyorum, ara sıra CS-GO oynadığımda fps sorunu çıkarmasa kâfi.
Eğer hazır sistem satan bir yer varsa onu da önerebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum şimdiden, iyilikler.
Merhaba dostlar.
İtopyadan yahut mağazası olan bir yerden 15.000TL ye kadar monitörsüz sistem toplamak istiyorum. Ofise almayı düşünüyorum, ara sıra CS-GO oynadığımda fps sorunu çıkarmasa kâfi.
Eğer hazır sistem satan bir yer varsa onu da önerebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum şimdiden, iyilikler.
Merhaba, avukatlık yapıyorum. Aslında excel, word ve UYAP programlarını kullanıyorum. Maksadım uzun süre kullanabileceğim, oyun oynarken üzmeyecek bir sistem almak.
Merhaba, avukatlık yapıyorum. Aslında excel, word ve UYAP programlarını kullanıyorum. Maksadım uzun süre kullanabileceğim, oyun oynarken üzmeyecek bir sistem almak.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam pek anlamıyorum açıkçası, tek bildiğim intelin daha pahalı olduğu. Birkaç gün içinde mağazadan alabileceğim bir şey olsun yeter, kargo vs. uğraşmak istemiyorum da.