15.000 TL ders için tablet önerisi

Tugberk40

Hectopat
Herkese iyi günler.

Ders çalışmak için kendime uygun tablet arıyorum. Bütçem maksimum 15.000 TL ve kalemi de içinde olursa çok daha iyi olur. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler.

Ders çalışmak için kendime uygun tablet arıyorum. Bütçem maksimum 15.000 TL ve kalemi de içinde olursa çok daha iyi olur. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

S9 FE bu tür işler için çok iyi olur, öneririm. Ha tabi ders için tablet mantıklı mı ? Bence değil bana bedava geldi diye kullanıyordum şu an yatakta Slay the Spire oynamak dışında kullanmıyorum hala okumam gereken şeyleri yazıcıdan çıkartıp üstüne not alarak okuyorum.

Ders için bu kadar harcayama gerek bile yok, Samsung A9 Plus ve harici kalem alsan çok çok daha ucuza gelir.

Herkese iyi günler.

Geçen Vatan'da 15K'ya Tab S9 satıldı ama dolar artınca zamlar gelmiş. 2K daha ekleyebilirseniz şuradan alın derim. Aksi halde S9 FE+ var ama aradaki fark fiyat farkından çok daha fazla. Birinde amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 gen 2 varken, diğerinde orta segment Exynos 1380. Seçim sizin.

iPad bakabilirsiniz ders için. Onun dışında büyük ekran ve kalemli olmasına dikkat edin. Düzgün kalem olmayınca ders çalışma hevesin gidiyor, bir de ucu kötüyse kalemin gereksiz zaman kaybediyorsun yazarken. Büyük ekran olmayınca da bir satır yazıyorsun yer kalmıyor.

Geçen Vatan'da 15K'ya Tab S9 satıldı ama dolar artınca zamlar gelmiş. 2K daha ekleyebilirseniz şuradan alın derim. Aksi halde S9 FE+ var ama aradaki fark fiyat farkından çok daha fazla. Birinde amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 gen 2 varken, diğerinde orta segment Exynos 1380. Seçim sizin.
Tab S9'un içinde kalem var mı bilginiz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı